avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Art:205,206 si 207 din codul penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Art:205,206 si 207 din codul penal

Buna ziua,

Va rog sa i-mi spuneti daca a intrat in vigoare aceste articole:205,206 si 207 din codul penal?
Cel mai recent răspuns: catalin1980 , utilizator 22:05, 20 Mai 2013
Si in acest caz ce pot sa fac?I-mi distruge viata personala si firma.Am recurs la proces civil dar pana ce se sfarseste ma va distruge complet.
Si in acest caz ce pot sa fac?I-mi distruge viata personala si firma.Am recurs la proces civil dar pana ce se sfarseste ma va distruge complet.

S-ar putea sa aveti noroc.Ar exista de cateva saptamani o decizie a Curtii Constitutionale care dispune ca art.205,206,207 care sunt abrogate momentan,se pun in vigoare din nou.Decizia nu este publicata in M.O.F .O sa va tin la curent

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calomnia ContSters263719 ContSters263719 Care sint articolele din lege referitoare la calomnie? (vezi toată discuția)
Insulta si calominia sunt pedepsite prin codul penal? carasclaudiu carasclaudiu [b]EXTRAS DIN CODUL PENAL[/b] \\"Capitolul IV INFRACÞIUNI CONTRA DEMNITÃÞII [{*}] Art. 205. Insulta (articol repus în vigoare de la 13 ... (vezi toată discuția)
Insulta si calomnie capucino capucino am gasit azi o noutate pt mine, o decizie a ICCJ din care am inteles ca de fapt insulta si calomnia ar fi infractiuni. insa din cate am citit, decizia nu se ... (vezi toată discuția)