avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plingere penala pt calomnie?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plingere penala pt calomnie?

am avut un proces civil cu o pers era actiune in consatare sa se constate daca a semnat sau nu s-a faut expertiza si a iesit clar ca a semnat ,am cistigat fondul si dinsa a facut recurs si la cistigat ea ce mai pot face?pot sa-i fac plingere penala pentru calomnie ?e culmea cum a putut respinge actiune in recurs cind clar a iesit la expertiza ca a semnat si la contra expertiza ce mai pot face este definitiva.
Cel mai recent răspuns: IonPopescu-B , utilizator 08:51, 20 Mai 2013
Nu mai puteti face nimic!

Se poate ataca ” in anulare” si la CEDO , daca exista probe care au fost rastalmacite sau ignorate de catre instanta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot face plangere penala? aleale88 aleale88 am avut un proces civil actiune in constatare e vorba de o chitanta de mana incheiata intre mine si o pers ia a zis ca nu a semnato si a solocitat expertiza si ... (vezi toată discuția)
Actiune in constatare expertiza facuta de un expert aleale88 aleale88 buna ziua am avut un proces civil era actiune in constatare sa se arate daca sa semnat o chitanta scrisa de mana partea adev a cerut epertiza sa efectuat la tm ... (vezi toată discuția)
Pot merge la cedo cu aceasta cauza ? aleale88 aleale88 buna ziua am avut un proces civil era actiune in constatare sa se arate daca sa semnat o chitanta scrisa de mana partea adev a cerut epertiza sa efectuat la tm ... (vezi toată discuția)