avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... actiune in constatare expertiza facuta de un expert
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

actiune in constatare expertiza facuta de un expert

buna ziua am avut un proces civil era actiune in constatare sa se arate daca sa semnat o chitanta scrisa de mana partea adev a cerut epertiza sa efectuat la tm a iesit clar ca a semnat a cerut contra expertiza sa efectuat la bucuresti care scrie clar ca semnatura a fost executata de pers x ,a cerut concluzii scrise de la expert si mai multe ,a primit raspuns ,cistig fondul si pers adv declara recurs si cistiga recursul solutie respinge actiunea avocat partea adv sustinea ca trebuia expertiza facuta de 3 experti procesul a fost gata in aprilie mai poi face ceva ?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:52, 30 Iunie 2013
Din pacate ati epuizat caile ordinare de atac, hotararea fiind irevocabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot merge la cedo cu aceasta cauza ? aleale88 aleale88 buna ziua am avut un proces civil era actiune in constatare sa se arate daca sa semnat o chitanta scrisa de mana partea adev a cerut epertiza sa efectuat la tm ... (vezi toată discuția)
Pot face plangere penala? aleale88 aleale88 am avut un proces civil actiune in constatare e vorba de o chitanta de mana incheiata intre mine si o pers ia a zis ca nu a semnato si a solocitat expertiza si ... (vezi toată discuția)
Plingere penala pt calomnie? aleale88 aleale88 am avut un proces civil cu o pers era actiune in consatare sa se constate daca a semnat sau nu s-a faut expertiza si a iesit clar ca a semnat ,am cistigat ... (vezi toată discuția)