Buna ziua, un prieten m-a rugat sa isi faca un sediu social la mine acasa si am fost de acord, urmand sa primesc o mica atentie din partea lui. Intelegerea a fost facuta in luna feb. si nu am primit nimic de la el pe motiv ca atunci cand o sa se stabilesca sediul o sa primesc o scrisoare acasa prin care se atesta lucrul asta. E adevarat ca procesul dureaza atat de mult, avand in vedere ca sunt deja mai bine de 3 luni, sau vrea sa ma induca in eroare?Mersi mult!
Din momentul depunerii documentelor Oficiul Registrului Comertului elibereaza documentele societatii nou infiintate in termen de aproximativ 10 zile maxim, dupa infiintare acesta are obligativitatea de a notifica administratia financiara etc deci puteti verifica foarte simplu, mergeti la circa financiara (unde platiti impozitul) si ei va pot informa , daca stiti denumirea firmei pe care urma sa o infiinteze putei verifica si la registrul comertului.
Rezervare nume
eu777
Buna ziua,
Am o nelamurire si solicit putin ajutor. M-a rugat un prieten sa-i fac o rezervare de nume pt. o firma (el fiind in imposibilitate de ... (vezi toată discuția)