avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare in grad
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare in grad

Am si eu o nelamurire asupra legislatiei in vigoare. Un functionar public in perioada noiembrie 2011 - decembrie 2012 a fost in concediu pre si postnatal si de cresterea copilului pana la varsta de 1 an. Poate participa la un examen de promovare in gradul imediat superior organizat in luna iunie 2013?
Cel mai recent răspuns: cornelia31 , utilizator 14:21, 28 Mai 2013
Daca tinem cont de faptul ca Legea nr.188/1999, privind Statutul functionarilor publici, prevede la art.65, alin.2, lit.c), faptul ca, c) sa fi obtinut cel putin calificativul "bine" la evaluarea anuala a performantelor individuale in ultimii 2 ani calendaristici, atunci nu.
Fiind in concediu, nu i s-a facut evaluare pentru perioada respectiva.
Ultima modificare: Luni, 20 Mai 2013
Danaioana, utilizator
liana16 a scris:
de ce nu se accepta rapoartele de evaluare pe ultimii 2 ani pana la data intrarii in concediu pre si postnatal de crestere si ingrijire copil, SA NU MAI FACEM COPII, CA LEGILE NU AJUT LA NIMIC, RUSINEEEE LEGIUITORILOR]

Ultima modificare: Marți, 28 Mai 2013
cornelia31, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avansarea in grad- ingrijire copil yoana_popp yoana_popp As avea o intrebare legata de conditiile pe care un functionar public trebuie sa le indeplineasca pentru a participa la examenul de promovare in gradul ... (vezi toată discuția)
Promovarea in grad dupa concediu crestere copil 2 ani GabriellaBroscaru GabriellaBroscaru Buna ziua!!! Am nascut in aprilie 2012 si am stat in concediu crestere copil 2 ani,pana in martie 2014. Conform legii,aceasta perioada se considera si ... (vezi toată discuția)
Promovarea functionarului public dupa revenirea din cc Diamondia Diamondia Buna ziua, intrebarea mea este cand poate promova in grad profesional imediat superior celui detinut, un functionar public revenit in aprilie 2013 din ... (vezi toată discuția)