avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contul contabil pentru publicare in monitorul oficial
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contul contabil pentru publicare in monitorul oficial

buna seara
am si eu o chitanta pentru o publicare in monitorul oficial si nu stiu pe ce cont sa o operez
si mai am la fel niste cheltuieli cu modificarea actului constitutiv la reg comertului
multumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:06, 20 Mai 2013
Daca publicarea in M.O. este legata de modificarea actului constitutiv de care ati spus mai sus, atunci, impreuna cu aceasta se inregistreaza in contul 201 "Cheltuieli de constituire".

Daca se refera la altceva, atunci se inregistreaza in contul 628 "Alte cheltuieli cu serviciile executate de terti".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa bilant contabil inregistrare in contabilitate gabrielabarko gabrielabarko Buna ziua, am depus bilantul pentru anul 2009 si am platit taxa la registru comertului de 14 lei, cum poate fi aceasta inregistrata in contabilitate? Se poate ... (vezi toată discuția)
Inregistrare cheltuieli de constituire dutescu maria dutescu maria Buna ziua, Am preluat o contabilitate si am gasit urmatoarea inregistrare 6811=5311 cu 20 lei ptr. este decat chitanta , este corecta inregistrarea ? (vezi toată discuția)
Cheltuieli constituire felisana felisana Buna ziua! Firma s-a infiintat in luna august 2012. Ar avea cheltuieli de constituire in suma de 800 lei, iar pana la sfarsitul anului va avea si ceva ... (vezi toată discuția)