avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cetatenia bebelusilor nascuti in Germania din parinti ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cetatenia bebelusilor nascuti in Germania din parinti romani

Suntem de 3 Ani si 8 luni in Germania iar de 2 Ani si. 2 luni avem drept de muncä pe durata nedeterminata. Pe 1 Apr a venit pe lume fetita noastra iar peste 2 luni vrem sa mergem in Rom . Ce pasaport primeste fetita? Noi am dori pasaport nemtesc se poate?B-)
Cel mai recent răspuns: Loredana Mihai , utilizator 09:05, 20 Septembrie 2021
Aveti grija, daca veniti cu bebelusul in tara nu mai puteti iesi fara sa aveti pentru acesta certificat de nastere transcris in romana si pasaport.
Bună Dimineața am și eu o întrebare. Sunt în Germania de 4 jumătate și am născut aici acum 2 ani mai am încă 2 copii în vârstă de 12 și 8 ani sunt la scoala de 4 ani aici as putea sa obțin cetățenie pentru cel mic dacă eu sunt pe ajutor social ? Va mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificate de stare civila, transcriere Dia85d Dia85d Buna seara..As dori sa stiu ce trebuie sa fac in Romania si de ce am nevoie pentru transcrierea certificatului de casatorie si de nastere? Este neaparat sa pun ... (vezi toată discuția)
Declararea nou-nascutilor in italia si titluri de calatorie VLADVASILE71 VLADVASILE71 Buna ziua, sunt tatal a doi gemeni nascuti anul trecut in ltalia luna august (suntem romani amandoi si eu si sotia casatoriti legal in Romania ). Care sunt ... (vezi toată discuția)
Plecarea din romania inapoi in italia cu un copil in varsta de 1 an si 10 luni:proceduri...detalii ??? mihaela0620 mihaela0620 Buna ziua si felicitari pt.acest site.Sa trec la subiect.Acum sunt in Italia cu viitorul sot si cu fetita in varsta de 1 an si 10 luni si trebuie sa venim in ... (vezi toată discuția)