avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... rectificare cadastru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

rectificare cadastru

Buna seara
Caza: Am facut precontract pentru cumparare apartament la mansarda unui imobil si am prevazut in precontract ca se va inchide o parte din casa scarii si ca aceasta parte va face parte din apartament. Cadastru era in lucru inainte de a se prevede aceasta in precontract. Acum a iesit cadastrul fara acea parte inclusa in apartament ci inclusa in partea comuna a imobilului. Se poate face rectificare la cadastru? Odata facute contractele pentru celelalte apartamente din imobil trebuie rectificate cadastrele si pentru acele apartamente? Contractele de vanzare-cumparare pentru apartamentele respective cum sunt afectate???
Multumesc mult.
contractele nu sunt in nici un fel afectate, numai ca in cazul dumneavoastra cadastrul trebuie refacut pentru tot ansamblul.Mai bine il rectificati acum, decat sa va pomeniti mai tarziu cu alte complicatii.
succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parti comune vandute ca parti exclusive de icvl in 1973 Theo77 Theo77 Este vorba de o casa ce a fost construita in anul 1930, avand subsol, parter, etaj si mansarda. (Subsolul este trecut ca pivnita si la mansarda sunt camere de ... (vezi toată discuția)
Cum aflu daca o mansarda dintr-un imobil are cadastrul facut? DoamnaIlenus DoamnaIlenus Buna ziua, Locuiesc intr-un imobil cu parter si etaj. La parter locuiesc 2 familii, la etaj 2 familii. Avem o casa a scarilor interioara la capatul careia sa ... (vezi toată discuția)
Apartament cu mansarda VladT VladT Buna ziua De curind am cumparat un apartament cu mansarda intr-o scara de bloc cu 9 apartamente, este situat la ultimul etaj si este construit in anul ... (vezi toată discuția)