avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 172 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Conditii prima casa- declaratie vanzator ca a primit ...
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Conditii prima casa- declaratie vanzator ca a primit banii

Daca vanzatorul refuza sa dea declaratia ca a primit banii de la banca,ma afecteaza pe mine ca cumparator? Contractul de vanzare-cumparare l-am facut .
Cel mai recent răspuns: saritics , utilizator 18:49, 1 August 2013
dvs aveti dovada platii (ordinul de plata prin care suma a fost platita in contul vanzatorului); aveti si un extras de cont in care vanzatorul sa apara ca titular?
inca nu am luato de la banca, dar cred ca este .banii iau fost virati in cont ,asta stiu sigur.
Va rog ,sa-mi spuneti ce sa fac in cazul in care nu va da declaratia.
Daca nu da declaratia, nu se radiaza din cartea funciara, restul de pret.
Daca refuza si refuza, va adresati in justitie, duceti dovada platii, actul de vanzare casa si se da sentinta de radiere de la cf rest de pret. Nu este ceva de speriat !
Trebuie sa cititi in contract sau sa priviti extrasul de carte funciara eliberat pe numele dumneavoastra dupa efectuarea vanzarii, daca apare la sarcini notat restul de pret. Daca nu apare stati linistit.
Daca e un contract prin BRD si sunt 99 % sigur ca da , in contract nu se stipuleaza NOTAREA RESTULUI DE PRET in Cartea funciara a imobilului cumparat. Dar un rest de pret poate sters ( radiat ) din cartea funciara pe baza unui OP . Omul primeste banii in cont deschis la banca si prin urmare asta e dovada .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua -probleme cu actele de proprietate imobil corina2525 corina2525 Acum 2 ani sa facut o vanzare cumparare a unei garsioniere ..Acum tiind sa o vand insa ma-m lovit de un obstacol.Fosta proprietara nu a facut declaratia de ... (vezi toată discuția)
Dovada incasare vanzare imobil Monica02 Monica02 Buna ziua , va rog sa ma ajutati cu o informatie legata de textul : Restul de pret in suma de 35.000EUR (treizecisicincimiieuro), va fi virat pe baza ... (vezi toată discuția)
Declarație primire preț solicitată la vânzarea unui imobil cumpărat prin credit ipotecar, achitat în întregime Emilika40 Emilika40 Bună ziua, Vă rog să mă lămuriți de ce e necesară declarația de primire a prețului la vânzarea unui apartament cu credit ipotecar, pe care ... (vezi toată discuția)