avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... act aditional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

act aditional

Buna seara,

M-ar interesa sa stiu daca se poate incheia un contract (de munca) caruia sa-i fie atasat un act aditional care va intra in vigoare peste cateva luni de la data incheierii contractului de munca. In caz contrar, se poate macar stipula in contract o modificare care isi va produce efectele la cateva luni dupa incheierea contractului de munca?

Ma poate ajuta cineva cu un raspuns?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: fcostea , utilizator 21:53, 23 Mai 2013
Da, in principiu se poate.
Dar depinde ce vreti sa scrieti acolo in actele acelea, practic cereti un raspuns foarte general, la o situatie /problema cunoscuta numai de dvoastra.
Pentru un raspuns concret, trebuie sa puneti o intrebare la concret !
Succes!
Va multumesc pentru raspuns.

Ma intereseaza clauza legata de remuneratie care ar trebui sa se modifice dupa un anumit interval de timp (de ex. 3 luni); ca sa ma asigur ca acest fapt se va produce doresc sa prind aceasta clauza in contract sau intr-un act aditional.

Desigur, prindeti clauza respectiva direct in contractul de munca, ori la
- litera J. Salarizare: introduceti un punct 5) cu ... modificarile salariale ce urmeaza a fi facute;
- ori la litera L. Alte clauze: , punctul e) sau f) ...modificarile salariale ce urmeaza a fi facute.

Cand vine termenul respectiv, intocmiti si actul aditional, conform cu litera si punctul din Contractul de munca unde ati facut mentiunea.
Am inteles.

Multumesc inca o data pentru ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauze minimale cim Herra_ Herra_ Am primit spre inregistrare un contract de munca cu clauze modificate, adica: 1. in loc de perioada proba 90 zile , angajatorul a dispus 60 zile; 2. in loc ... (vezi toată discuția)
Modificare c.i.m. runcan gabriela runcan gabriela buna ziua ,revin cu cateva detalii despre modificarea cim.in luna august am lucrat normal,8 ore/zi pt ca eu nu stiam de trecerea la jum de norma.pe statele de ... (vezi toată discuția)
Act aditional la contractul de angajare - modificare - legea.nr. 284/2010 si legea.nr. 285/2010 sunriser sunriser Buna seara, as dori un sfat in privinta unei situatii: azi am primit de la administratora mea de facultate un act aditional la contractul de munca ce ar ... (vezi toată discuția)