avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... purtare abuziva.legea 250+raport la legea 258
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

purtare abuziva.legea 250+raport la legea 258

am o intrebare...eu sunt total pe dinafara sferei de drept.am o problema si pana sa consult un avocat din orasul meu as dori sa stiu la ce sa ma astept.Ideea e urmatoarea: agent de paza, in timpul serviciului impreuna cu un sef de tura a avut loc un incident si au fost dati in judecata amandoi.Acuzatia de purtare abuziva legea 250+raport la legea 258 .as dori sa stiu ce urmeaza, care ar fi sentinta, ce pedepse sunt pentru asa ceva...va multumesc
Cel mai recent răspuns: ralukka , utilizator 09:06, 6 Martie 2009
Puteti da mai multe amanunte?
Persoana in cauza, agent de paza cu atestat, angajat la o firma de paza, plasat la Kaufland Iasi.Un individ a furat din magazin iar sefa de tura impreuna cu acuzatul,agentul in timpul serviciului, l-au condus pe hot in camera de interpelare.Acolo sefa de tura i-a " aplicat" cateva lovituri de tomfa in cap,pentru ca hotul radea de numele ei i-a dat si cu spray-ul paralizant in ochi, i-a " aplicat" cateva lovituri de tomfa in cap,i-a spart capul iar cand a iesit sa aduca politia, a ramas agentul in camera.au iesit apoi din camera din cauza gazului de la sprayul paralizant.apoi agentul de paza( persoana de care ma intereseaza,care e acuzat cu legea 250+raport la legea 258), i-a aplicat si el cateva lovituri cu pumnul in semnsul de a imobiliza hotul, pentru ca a incercat sa fuga.in cele din urma a fost imobilizat pana la sosirea politiei.sper ca m-am facut cat de cat inteleasa.aveti idee cumva si cum se procedeaza, cum sa aleg avocatul, cat costa o infatisare, cat costa prima sedinta, difera de la avocat la avocat?va multumesc ff mult
Neaparat va trebuie un avocat in penal.Sincer,nu cunosc tarifele in Iasi.Fapta nu este grava si daca aveti aparator bun,nu v-a fi nici o problema.
va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma lamuriti in legatura cu problema mea salonsalon35 salonsalon35 sunt acuzat intr-un dosar penal de Loviri si alte violente, desi fapta s-a petrecut pe data de 26 decembrie 2016 abia acum 3 saptamani am fost chemat si eu sa ... (vezi toată discuția)
Sechestrat si lovit in supermarket windowsclock windowsclock buna ziua, azi 12 aprilie, in jurul orei 12:30 dupa amiaza ma aflam in Kaufland Constanta, am mancat in magazin un rulou cu mere in valoare de 1.79 RON si, din ... (vezi toată discuția)
Au voie agentii de paza si protectie la perchezitie corporala? olteanudaniela olteanudaniela Buna ziua am cateva intrebari care as dori,daca se poate sa imi raspundeti.Locuiesc vis-a-vis de unul dintre lanturile de supermarketur Kaufland, vizitez ... (vezi toată discuția)