avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... VECHIMEA in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

VECHIMEA in munca

ANGAJATORUL in zii de salariu da fluturas si e trecut pe fluturas sporul de noapte,daca la casa de pensii nu plateste sporul de noapte si sint trecut ca lucrez numai de zii pot sa il dau in judecata pe baza unui document restul statul sa il verifice ce scriu eu.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:58, 26 Mai 2013
IN caz ca are neregula atunci ce fac.
1. Luati mai intai adeverinta cu stagiul de cotizare de la Casa de Pensii, verificati cu fluturasii si daca nu corespunde atunci reveniti.

2. De ce va faceti probleme daca nu sunteti sigur daca este adevarat sau nu ceea ce numai banuiti dvs?
In caz de diferenta de plata. puteti sa sesizati organele abilitate de control sau sa promovati o actiune in instanta impotriva angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog, daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns... ... Barbu22 Barbu22 Buna ziua! Va rog, daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns... Lucrez pentru un angajator in functie macaragiu pentru care primesc un spor de inaltime de 9 ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, perioadele de cas neplătite de către angajator ... Johnybubu Johnybubu Bună ziua, Perioadele de CAS neplătite de către angajator (declarații nedepuse), se iau în considerare ca vechime (cel puțin), sau... nici măcar? Am ... (vezi toată discuția)
Litigii de munca florin40 florin40 Va rog sa-mi spuneti cum pot verifica daca angajatorul mi-a platit sporul de noapte si sporul de vechime pentru ca in cartea de munca este trecut doar salariul ... (vezi toată discuția)