avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Sanctiune Injurii la adresa autoritatilor
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Sanctiune Injurii la adresa autoritatilor

Azi s-a desfasurat un eveniment intr-o padure si ploua foarte tare, iar politistii nu mai lasat sa urc cu masina pana sus la eveniment chiar daca eram organizatoare si prezentatoare, chiar daca pe altii i-au lasat... I-am explicat ca ceilalti urca sus si raman acolo, dar taxiul cu care as fi urcat eu m-ar fi dus pana sus si ar fi coborat si n-ar fi deranjat pe nimeni. Politistii au indus ca pretext faptul ca nu am avut bagaje mari. Iar eu la nervi am spus o injuratura dar fara adresare directa, doar pentru mine, insa totusi unul dintre ei m-a auzit. Ei mi-au cerut datele si mi-au spus ca voi fii sanctionata. E vreo modalitate sa contest acesta sanctiune?
Cel mai recent răspuns: liliana11 , utilizator 17:51, 30 Iunie 2013
Orice cetatean trebuie sa faca un efort fantastic impotriva grobianismului.
Sa solicite sanctionarea disciplinara si sa spuna, politicos ca i s-a vorbit pe un ton necorespunzator, Nimic mai mult.
Dar oamenii nici macar un email nu au stiut sa trimita ca sa ii educe pe altii.

In cazul acesta, e mai bine sa vedeti exact ce scrie in procesul verbal si cu siguranta, este facut gresit, sau nu are martori si puteti sa anulati. Mai greu e sa va adresati unui avocat, pentru ca exista niste costuri si trebuie sa apelati la cineva de incredere. Incercati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Injuraturi in public, amenda.. este posibil ? Zogorean Zogorean Buna, As avea o intrebare... Oare este posibil asa ceva? In una din zilele trecute am consumat bauturi alcoolice intr-un bar de cartier.. barmana de acolo ... (vezi toată discuția)
Citatie la politie in calitate de faptuitor n0pain0gain n0pain0gain Am primit o citatie in care sunt invitat la politie in calitate de faptuitor. Mentionez ca citatia si faptul ca numele meu intr-un proces verbal au aparut ... (vezi toată discuția)
Legitimare refuzata, amenda fara vina IstvanBako IstvanBako Buna ziua. Azi am fost oprit in Cluj Napoca de politia rutiera pe strada Dorobantilor. Motivul este: \\"Neacordare de prioritate a pietonilor\\". Eram ... (vezi toată discuția)