avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Fara buletin (lipsa act spatiu)
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Fara buletin (lipsa act spatiu)

Am o intrebare la care nu gasesc raspuns.Este vorba de o femeie careia i-a expirat buletinul de identitate de 2 ani si nu-l poate preschimba fiindca nu are un domiciliu stabil Cum se poate proceda deoarece persoana este f bolnava si peste tot se cere C.I? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Marialucasgina1 , utilizator 16:45, 25 Mai 2022
Pentru persoanele care nu pot declara domiciliul la adresa unui imobil cu destinaţie de locuinţă, în rubrica „domiciliu“ din cartea de identitate provizorie se înscrie localitatea sau, după caz, sectorul municipiului Bucureşti unde a fost identificată persoana, la data eliberării actului de identitate.
Bună seara, aș dori să vă pun o intrebare, mulțumesc mult, casa am văndut-o in urma cu 10 anii nu am la cine sa apelez ptr a mă lua in spațiu de atunci in fiecare an imi fac carte provizorie lipsa spatu , mentionez ca locuiesc in cypru. Acum o luna am facut o procura la Ambasada Romaniei din cypru si l-am delegat pe fratele meu ptr a imi face in numele meu carte provizorie valabila pe un an, azi cand a fist la evidenta populație a spus ca nu se poate, oare sa schimbat legea nu se mai fac cărti provizorii? Va mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 25 Mai 2022
Marialucasgina1, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate AdrianEV AdrianEV Salutare, am o problemă: CI îmi va expira în curând și ar trebui să-mi fac altul. Locuiesc în Cluj, dar nu am un domiciliu stabil. Din ce am citit la ... (vezi toată discuția)
Angajare doar cu pasaportul alexandu823 alexandu823 Buna ziua, Un cetatean moldovean care a obtinut cetatenia romana si si-a facut pasaport cu domiciliul in strainatate, se poate angaja legal doar cu pasaportul ... (vezi toată discuția)
Cum sa imi fac buletin daca nu am resedinta? DeeaRaina DeeaRaina Buna seara, Problema mea este urmatoarea: In mai putin de o luna imi va expira buletinul. Si nu am pe ce adresa sa il refac. Adresa pe care am momentan ... (vezi toată discuția)