avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxa pe cladire, scutire
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxa pe cladire, scutire

O.G. 57/ 2002
Potrivit art. 85 alin1 lit. b) din O.G. 57/2002 Statul susține dezvoltarea infrastructurii de inovare și transfer tehnologic, prin crearea de: „ zone și infrastructuri cu facilități speciale pentru înființarea și funcționarea de agenți economici inovativi, care dezvoltă și aplică tehnologii noi, infrastructuri care pot fi: centre de transfer tehnologic, centre incubatoare de afaceri, centre de informare tehnologică, oficii de legatură cu industria, parcuri științifice și tehnologice.”
Cod fiscal – Impozitul și taxa pe clădiri/ Scutiri
Art.250 din Codul fiscal arată: incubatoarele de afaceri aflate în incinta parcurilor industriale sunt scutite de impozitul pe clădire.
Care ar fi metoda legală ca și celelalte incubatoare de afaceri, înființate conform legii, să fie scutite de impozitul pe clădire?
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 09:19, 28 Mai 2013
O modificare legislativa in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit pe cladire incubator de afaceri Asimcov Asimcov [b]O.G. 57/ 2002[/b] Potrivit art. 85 alin1 lit. b) din O.G. 57/2002 Statul susține dezvoltarea infrastructurii de inovare și transfer ... (vezi toată discuția)
Cercetare, impozit mo298 mo298 Buna ziua, sunt incadrata ca cercetator stiintific grad III la Institutul Clinic Fundeni, lucrez intr-un laborator de analize medicale si spre deosebire de ... (vezi toată discuția)
Organizare institut national de cercetare-dezvoltare Mariaee Mariaee Buna ziua, As vrea sa stiu daca un institut de cercetare dezvoltare are obligativitatea sa detina o biblioteca sau o structura info-documentara in ... (vezi toată discuția)