avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Factura prin email?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Factura prin email?

Ma ocup cu web design. Clienti mei sunt din SUA. Cum pot trimite o factura prin email?

Contabilul meu zice ca trebuie sa listez factura, sa o semnez, sa o scanez si sa o trimit prin email. Sunt sigur ca se poate si mai simplu. In trecut am primit facturi de la firme fara stampila/semnatura.

Eu cum sa fac? Lucrez exclusiv cu clienti non-UE.
Cel mai recent răspuns: raduma , utilizator 15:58, 29 Mai 2013
Puteti da o decizie interna cu privire la facturile emise, in care sa se specifice: ca este factura electronica, serie si numar facturi de la cat la cat, modelul de redactare, cine le poate emite, cum se face transmiterea, eventual de pe ce email. Apoi va apucati de emis facturi pe p.c., puteti folosi o imprimanta virtuala pdf, si pdf-urile le trimiteti pe e-mail direct in state.
Puteti (daca va respectati) folosi in factura un logo, o semnatura personalizata, o semnatura digitala sau nicio semnatura si stampila.
Sau puteti face cum a zis contabilul:factura, semnat, stampilat - scan - pdf(sau poza) si send
Merge si , si !
am inteles. Multumesc :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online diana.iacob1 diana.iacob1 Buna ziua! Doresc sa deschid un magazin online, insa fiind mai diferit decat celelate magazine, am nevoie de ajutorul dvs. Va voi explica care va fi mersul ... (vezi toată discuția)
Cerere chemare în judecata email GabrielFlorian11 GabrielFlorian11 Buna ziua! Pot chema pe cineva în judecată formuland cererea prin email ul judecătoriei? Nu am semnătura electronica si nici aparat specific ,deci nu ma ... (vezi toată discuția)
Trimitere factura online paptamas paptamas Buna ziua. Trebuie sa emit o factura catre un client (am o intreprindere individuala), si pentru asta folosesc un program de facturare online. Clientul a ... (vezi toată discuția)