Carp Mircea 
	    	Utilizator

Carp Mircea 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 nina55	                   

am lucrat 7 ani in gr 1 de munca si pe4 ian 2012,a dus adeverinta la casa de pensii pt recalcularea deciziei si mi sa spus ca de la 01.01.2012 grupa 1 se ... (vezi toată discuția)
	                    nina55	                   

am lucrat 7 ani in gr 1 de munca si pe4 ian 2012,a dus adeverinta la casa de pensii pt recalcularea deciziei si mi sa spus ca de la 01.01.2012 grupa 1 se ... (vezi toată discuția)

silvia99	                   

va rog frumos, in vederea reducerii varstei de pensionare, grupa speciala de munca se cumuleaza cu grupa a 2-a?
daca da, care e textul de lege?
mii de ... (vezi toată discuția)
	                    silvia99	                   

va rog frumos, in vederea reducerii varstei de pensionare, grupa speciala de munca se cumuleaza cu grupa a 2-a?
daca da, care e textul de lege?
mii de ... (vezi toată discuția)

sorin198	                   

Buna ziua!As dori sa aflu daca in prezent se mai tine cont de grupa I de munca.Va multumesc!=D> (vezi toată discuția)
	                    sorin198	                   

Buna ziua!As dori sa aflu daca in prezent se mai tine cont de grupa I de munca.Va multumesc!=D> (vezi toată discuția)