Buna seara as dori daca e posibile avere drept la mostenire .va povestesc pe scurt care este povestea mea Tatal meu sa ! Despartit de mama cand eu aveam 4 ani find cea mai mica di cele 4fete tata a plecat cu o femeie care are 2 baieti si anpreuna au facut o casa eu asi dori sa! Stiu acum ca tatal meu a decedat si am aflat de curand c el a decedat din 2005 si nu nea anuntat nimeni nici pe mine si nici pe surorile mele tin sa mentionez ca eu am stat cu tatal meu si cu concubina lui de la varsta de 4 ani pana la vrsta d15 ani dupa aceia am plecat la mama mea care este ne divortata de tatal meu .asi dori sa stiu daca am avea dreptul la casa care au facuto tatal meu cu acea femeie si ce mati sfatui sa fac VA MULTUMESC DIN SUFLET
In acest forum nu se pot recomanda avocati sau a se prezenta o lista cu onorarii. Aveti posibilitatea sa vizualizati catalogul consultantilor - avocati- si sa selectati in functie de localitatea unde va aflati un profesionist , sa luati legatura cu el . Nu veti gasi niciodata pe cineva pe un forum sa va spuna eu va iau atat.....
Fiecare profesionist are criterii de evaluare individuale ale muncii depuse si dupa o atenta studiere a actelor si urmare a discutiei purtate cu dvs , posibil viitor client.
Multumim pentru intelegere.
Succesiune
ingprofmec
In oct 2007 mama mea s-a stins fulgerator.Am ramas 3 fiice si sotul supravietuitor.Nu am vrut sa-l mai purtam pe tata,in varsta de 75 de ani, pe la ... (vezi toată discuția)
Succesiune
jean59
Tatal meu a decedat acum 4 ani.A ramas mama mea si cu mine ( sunt singurul copil al lor ) .Intrebarea mea este daca succesiunea este obligatorie daca da si de ... (vezi toată discuția)