avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Recipisa bilant
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Recipisa bilant

Buna!

Am depus azi bilantul la ghiseu, insa cand verific starea sa imi spune ca nu exista niciun document inregistrat sub acest numar. Am verificat bilantul, codul fiscal este scris corect, iar pe anaf am selectat optiunea Numar de inregistrare la ghiseu... Care ar putea fi problema... daca nu am recipisa ci doar numarul de inregistrare la ghiseu, se considera depus bilantul?
Cel mai recent răspuns: felisana , utilizator 15:09, 30 Mai 2013
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii rarymimi rarymimi Buna ziua. Puteti sa-mi spuneti in ce OMFP sau HG scrie ca declaratiile depuse la ghiseu sunt considerate ca depuse, doar daca in recipisa pe net scrie ca ... (vezi toată discuția)
Verificare depunere bilant 2016 dorulica dorulica Buna ziua, am o problema, contabilul meu , mai bine zis fostul contabil nu prea era serios, vreau sa verific si eu daca a depus bilantul pe 2016, cu reusesc sa ... (vezi toată discuția)
Dec.112 on-line. ndan57 ndan57 Buna ziua, dupa transmiterea on-line a dec.112 a. primit urmatorul mesaj din partea server-ului?Index: 3316235 Numar inregistrare: Starea: Fisierul depus ... (vezi toată discuția)