avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Atestat traducator!
Discuție deschisă în Traduceri

Atestat traducator!

Buna ziua!
Adriana Radu ma numesc, iar anul trecut am absolvit Facultatea de Geografie si Geologie din cadrul Universitatii Al.I.Cuza-Iasi, specializarea Geografie-Engleza. Am inteles ca cei care sunt licentiati intr-o limba straina nu mai sustin vreun alt examen pentru a primi atestatul de traducator. Daca este adevarat si cineva poate sa ma indrume ce trebuie sa fac pentru a dobandi acest certificat, astept cu nerabdare raspunsul Dumneavoastra! (radriaro@yahoo.com)
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: lucianiculae , utilizator 10:24, 12 Aprilie 2005
suna la Ministerul Justitiei sau vezi site-ul www.just.ro

lucianiculae@rdslink.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere autorizatie de traducator autorizat cpcp2012 cpcp2012 Pentru obtinerea autorizatiei de traducator autorizat ce pasi trebuie sa urmez? Mentionez urmatoarele : - Am absolvit facultatea Academia Tehnica ... (vezi toată discuția)
Traducator pfa - pregatirea profesionala Roxie Roxie Buna seara, Intentionez sa imi scot autorizatie PFA (de la Registrul Comertului) pentru a putea lucra ca traducator. Am absolvit facultatea de limbi straine ... (vezi toată discuția)
Cum pot obþine autorizaþia de traducãtor? mery52 mery52 Buna seara, va rog sa-mi spuneti ce autorizatii tb pt traducator, am SC - SRL si vreu sa fac activitate de traducator. Va multumesc pt ajutor (vezi toată discuția)