avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... infidelitate- dovezi divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

infidelitate- dovezi divort

Sunt sigur ca are pe altcineva in strainatate unde lucreaza .Am inregistrari ambientale ale convorbirilor telefonice ale ei cu alte colege din care reiese ca are pe cineva si cu care ma inseala . Pot folosi aceste inregistrari in cadrul unui proces de divort. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: deliadaniu , utilizator 11:56, 5 Iunie 2013
... si mediatorul... desface si casatoria?!?!? ... :stunned:
Divortul se poate decide la Ofiterul Starii Civile, dar se presupune ca sotii nu au si un partaj al bunurilor comune si nici copii. La notar se poate merge pentru desfacerea casatoriei, doar daca sotii sunt decisi in privinta divortului pe toate aspectele, urmand sa semneze doar actele.
La mediator toate neintelegerile se pot concilia cu respectarea drepturilor dar si a intereselor celor doi soti, Acordul urmand a se oficializa juridic. Prin mediere se pot decide: partajul bunurilor comune, numele pe care fiecare sot il va purta dupa desfacerea casatoriei, domiciliul copiilor daca exista, alocatia de crestere si educatie a copiilor, si orice alte aspecte pe care sotii doresc sa le lamureasca. Singurul caz in care mediatorul isi pierde neutralitatea este in cazul copiilor, cand trebuie sa apere interesul suprem al acestora. Cu riscul de a ma repeta, medierea este solutia cea mai buna in cazul in care intre soti exista neintelegeri cu privire la aspectele mentionate mai sus. Totul se va discuta in deplina confindetialitate, fara a avea asistenta din sala de judecata si fara sa-i judece nimeni.
In cazul in care totul este stabilit - desi de multe ori sotii spun asta si la momentul semnarii documentelor apar alte discutii, se poate opta la una din celelalte doua variante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort daniela70 daniela70 Buna ziua! Sotul meu doreste sa-i dau acordul pentru depunerea cererii de divort. Mentionez ca avem un copil minor , un apartament si o masina, dobandite ... (vezi toată discuția)
Divort din culpa comuna Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua! Am si eu o intrebare: Pentru un divort din culpa comuna -nu ne mai intelegem si fiecare a ajuns intr-un moment in care vrea altceva.Avem 2 copii ... (vezi toată discuția)
Eventual divort ContSters406210 ContSters406210 Cu sotia mea suntem impreuna de 10 ani si de 6 ani casatoriti. In urma casatoriei a urmat un copil (fetita) acuma avand varsta de 5ani si cateva luni. De cand ... (vezi toată discuția)