avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1378 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Problema PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Problema PFA

Buna ziua, as avea o intrebare.
Am infiintat pfa in luna martie, neplatitor de tva.
In primele 2 saptamani de la infiintare am taiat 5 facturi., valoare totala aproximativ 5000 ron
Din motive personale a trebuit sa plec din tara, zilele acestea m-am intors

Ce trebuie sa fac mai departe ? la sfarsitul perioadei trimestriale trebuia sa declar facturile, trebuia sa depun ceva ? nu am apucat sa vorbesc cu un contabil.

Va rog sa ma lamuriti daca se poate.

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:38, 31 Mai 2013
daca ati depus D220 si D600 la infiintare atunci nu mai trebuie sa mai depuneti nimic pana anul urmator
Completati la zi registrul jurnal de incasari si plati.
Daca ati primit acasa decizia de impunere pentru venitul estimat in declaratia 220, urmariti sa faceti platile ratelor la timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa declarații d220, d600 nedepuse la timp GhitaB27 GhitaB27 Bună dimineața! Sunt PFA din octombrie 2013. Nu am plătit contabil și se pare că singur nu mi-a ieșit deloc bine. Am aflat de pe ... (vezi toată discuția)
Declaratii pfa taximetrie Ana-Maria-27 Ana-Maria-27 1. Va rog sa-mi spuneti ce declaratii trebuie sa depuna un PFA cu activitate de taximetrie, neplatitor de TVA si angajat cu norma intreaga la o societate? Si ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa cod caen 4321 - impozitare in sistem real - neplatitor de tva Rus-Nicu Rus-Nicu Buna, Doresc sa infiintez un PFA in domeniul instalatielor electrice cod CAEN 4321. La Cluj Napoca pentru CAEN 4321 venitul a fost stabilit la 22300 RON pe ... (vezi toată discuția)