avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil pana la 2 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil pana la 2 ani

Buna ziua,
As dori sa stiu daca pot gasi practica judiciara in domeniul deciziilor de suspendare a indemnizatiilor de crestere a copilului pana la 2 ani intrucat am avut un contract de agent cu o firma de asigurari,acest contract fiind facut pentru ca sefa de agentie sa poata sa ii asigure sotului meu o reducere la asigurarile facute la cladirile din patrimoniul societatii si cu aceasta ocazie mie imi sunt cerute toate sumele primite inapoi.
Cel mai recent răspuns: louisa , utilizator 14:36, 1 Iunie 2013
Vedeti daca va ajuta Decizia numarul 2476/R din data de 16.12.2011, pronuntata de Curtea de Apel Targu Mures

[ link extern ]
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revista romana de dreptul muncii nr.3/2006 Emil Lasconi Emil Lasconi [b]VA ROG FOARTE MULT ,DACA ARE CINEVA REVISTA ROMANA DE DREPTUL MUNCII NR.3/2006 SA-MI TRIMITA SCANATE PAGINILE 137-143 . STIU CA ESTE UN EFORT IN PLUS PENTRU ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil la tribunal locin locin Buna ziua! Doresc sa atac la Tribunal decizia prin care mi s-a stabilit indemnizatia pentru cresterea copilului. Am facut contestatie, dar nu sunt multumita ... (vezi toată discuția)
Taxa pentru emisiile poluante SzAlex SzAlex Bună ziua ! În legătură cu taxa pentru emisiile poluante, Sunt din Târgu Mureş, am achiziţionat un autovehicul second hand din Germania, ... (vezi toată discuția)