avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Activitate fara autorizatie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Activitate fara autorizatie

Buna ziua.
Langa domiciliul meu se deruleaza o activitate fara autorizatie, de natura sa deranjeze - gen tinichigerie auto, ca sa nu fiu gresit inteles. Ce pot face sa opresc aceasta ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: David & Zanescu S.C.P.A. , Avocat 21:01, 3 Iunie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
Va sugerez una din solutii:
HG 857/2001

Art. 6. - Constituie contravenţii şi se sancţionează cu amendă de la 1.500 lei la 3.000 lei pentru persoanele
fizice, respectiv cu amendă de la 5.000 lei la 10.000 lei pentru persoanele juridice următoarele fapte:

b) producerea de zgomot, vibraţii, mirosuri, praf, fum, gaze toxice sau iritante care depăşesc limitele maxime
stabilite de normele de igienă în vigoare şi care pot crea riscuri pentru sănătatea comunitară ori nerespectarea
condiţiilor impuse prin studiile de impact pentru diminuarea riscurilor privind sănătatea populaţiei;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini-societate comerciala cu zgomot dan15082018 dan15082018 Locuim in casa particulara, langa noi intr-o cladire care nu este izolat fonic, au deschis o sala de antrenament, Intrebarea mea este, daca in cazul nostru ... (vezi toată discuția)
Unde se reclama un service auto? FrauD FrauD Buna ziua, Va rog sa imi spuneti unde pot sa reclam un service auto, pentru ca functioneaza fara autorizatie? Va rog sa nu imi spuneti ca la politia locala, ... (vezi toată discuția)
Cos gaz/fum amplasament legal AvocatAsk AvocatAsk Buna ziua, Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc de locatari. La parterul blocului s-a deschis recent un fastfood care a instalat un cos de de evacuare ... (vezi toată discuția)