cateva sfaturi pentru intocmirea unei contestatii la un aviz de refuz provizoriu pentru art. 6 lit c din lg 84 /1998...... "marca este similara cu o marca anterioara si este destinata a fi aplicata unor produse sau servicii indentice sau similare "
fac precizarea ca spre deosebire de marca "similara " marca mea are culori revendicate , o alta forma grafica si fata de cuvantul "similar " are si alte cuvinte in text ....
dati mai multe datalii- care sunt efectiv marcile (daca se poate, as dori sa cunosc numarul de inregistrare/depozit pentru a putea vedea efectiv filele marcilor in vederea acordarii unor sfaturi pertinente ), care sunt produsele si serviciile desemnate de marci. similaritatea marcilor se trateaza intr-un mod complex - chiar daca aveti marca color ce contine si alte cuvinte, avand o forma grafica deosebita, poate exista similaritate cu marca anterioara in conditiile art.6c, riscul de confuzie avand un rol detereminant.
multumesc , daca puteti sa-mi dati indicii generale in functie de care sa ma pot orienta in formularea unui raspuns .... v-as ramane recunoscatoare ...
mai multe detalii vizavi de marca concreta ,,,,, nu va pot da din motive de confidentialitate ...
sa zicem ... marca mea " clasic + nume firma +an infiintare firma " - marca opusa "classic sport "
marca mea "select +nume firma+ an infiintare firma" -marca opusa "select"