avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... contestatie la aviz de refuz provizoriu
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

contestatie la aviz de refuz provizoriu

cateva sfaturi pentru intocmirea unei contestatii la un aviz de refuz provizoriu pentru art. 6 lit c din lg 84 /1998...... "marca este similara cu o marca anterioara si este destinata a fi aplicata unor produse sau servicii indentice sau similare "
fac precizarea ca spre deosebire de marca "similara " marca mea are culori revendicate , o alta forma grafica si fata de cuvantul "similar " are si alte cuvinte in text ....
Cel mai recent răspuns: ENGFULL , utilizator 11:15, 6 Martie 2009
dati mai multe datalii- care sunt efectiv marcile (daca se poate, as dori sa cunosc numarul de inregistrare/depozit pentru a putea vedea efectiv filele marcilor in vederea acordarii unor sfaturi pertinente ), care sunt produsele si serviciile desemnate de marci. similaritatea marcilor se trateaza intr-un mod complex - chiar daca aveti marca color ce contine si alte cuvinte, avand o forma grafica deosebita, poate exista similaritate cu marca anterioara in conditiile art.6c, riscul de confuzie avand un rol detereminant.

deci.... mai multe detalii..
multumesc , daca puteti sa-mi dati indicii generale in functie de care sa ma pot orienta in formularea unui raspuns .... v-as ramane recunoscatoare ...
mai multe detalii vizavi de marca concreta ,,,,, nu va pot da din motive de confidentialitate ...

sa zicem ... marca mea " clasic + nume firma +an infiintare firma " - marca opusa "classic sport "

marca mea "select +nume firma+ an infiintare firma" -marca opusa "select"
Ultima modificare: Vineri, 6 Martie 2009
ENGFULL, utilizator
conform clasificarii de la Nisa - se adreseaza aceleiasi clase de produse

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare marca la osim szaszati szaszati Salut tuturor! Va adresez cu o probelma destul disperata, macar din punctul meu de vedere. Povestea incepe in 2009, luna septembrie. Atunci am infiintat un ... (vezi toată discuția)
Marca inregistrata !!! kisscash kisscash Buna ziua, Cine-si poate da cu parerea in urmatoarea speta : 1. In luna ianuarie 2010 am cumparat un domeniu de Internet pe viatza (ex: www.exemplu.ro). 2. ... (vezi toată discuția)
Cum se poate inregistra un concept? Miru Miru Buna ziua, conceptul la care ma refer consta in organizarea unui anumit eveniment cu o tema specifica obiectului de activitate al firmei, in fiecare an, in ... (vezi toată discuția)