avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lucrare de licenta -dreptul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lucrare de licenta -dreptul muncii

Buna ziua, sunt studenta in anul III, la Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii, specializare Administratie Publica si mi-am ales ca subiect de licenta: incheierea, modificarea, suspendarea si incetarea contractului individual de munca, lucrarea mea de licenta trebuie sa contina o partea teoretica si una practica, problema mea este ca, la partea practica nu prea stiu ce as putea face, avand in vedere ca aceasta conteaza cel mai mult la sustinerea lucrarii de licenta. As avea mare nevoie de niste idei!!
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 08:57, 7 Martie 2009
luati legatura cu un inspector ITM
eu as pune niste spete legate de contractul individual de munca (pot fi gasite o gramada), spete pe care le poti solutiona si asa faci legatura cu partea teoretica
Luati legatura cu drd. Ana Cioriciu Stefanescu absolventa a aceleiasi facultati si care este specialista in dreptul muncii.
O gasiti pe www.anacioriciu.ro
Mult succes!
Puteti lucra la partea practica un caz concret de incheiere a unui CIM si toate actele care se incheie: contractul individual de munca, fisa postului, un act aditional de modificare salariu sau functie, suspendarea contractului la cererea salariatului pentru cresterea copilului pana la varsta de 2 ani, apoi o cercetare disciplinara si emiterea unei decizii de sanctionare, sa zicem cu diminuarea salariala , o cerere de demisie din partea salariatului sau o concediere pe motive care nu tin de persoana salariatului....
Sincer , v-ati ales o tema foarte frumoasa ..... va urez bafta la elaborarea lucrarii.
Poate fi util si portalul instantelor de judecata: portal.just.ro,
sectiunea Jurisprudenta, Contract de munca sau conexe.

Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Galati - seminar avocatnet.ro in 19 septembrie Alin Popescu Alin Popescu Pentru cei interesati, Avocatnet.ro organizeaza in 19 septembrie 2009, la Galati, seminarul cu tema \"Contractul Individual de Munca - Ghid ... (vezi toată discuția)
Efectele incheieriii contractului individual de munca ContSters103475 ContSters103475 buna seara. sunt studenta in ultimul an si am ca tema de licenta \"Efectele incheierii contractului individual de munca \", insa datorita faptului ca abia ... (vezi toată discuția)
Impozite si contributii aferente chelt de personal mag1962 mag1962 Buna ziua,in legatura cu noul cod fiscal pentru Asociatiile de Proprietari as dori sa imi raspundetila urmatoarele intrebari : -se mai poate face conventie ... (vezi toată discuția)