avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene, masuri legale pentru proiecte ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene, masuri legale pentru proiecte europene

am un proiect pe masura 112 -ferme de subzistenta-si nu mai am suprafata de teren impusa in proiect.ce mi-se poate intimpla?
ce masuri legale se pot lua impotriva mea?
Ultima modificare: Joi, 6 Iunie 2013
savinliliana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 17:57, 7 Iunie 2013
Succes, va tin pumnii:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pndr: ultima sesiune de depunere a proiectelor de instalare a tinerilor fermieri prin masura 112 Daniela Bolog Daniela Bolog 06 iunie 2012 Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit a deschis la 1 iunie 2012 sesiunea pentru depunerea proiectelor de instalare a tinerilor ... (vezi toată discuția)
Finantare pentru utilaje agricole! florinsadova florinsadova Va rog sa ma scuzati daca aceasta intrebare nu i-si gaseste locul in acest site>Exista proiecte tip pentru achizitionarea unui tractor? (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene Gabriel1989 Gabriel1989 Buna ziua. Detin o suprafata de aproximativ 6.000 mp cu posibilitate de extindere pana la aproximativ 30.000 mp pe care as dori sa infintez o livada de pomi ... (vezi toată discuția)