Buna ziua,
Am o intrebare care cred ca a mai fost pusa dar ma intereseaza din punct de vedere legal o opinie avizata in ceea ce priveste concediu pentru cresterea copilului pina la virsta de 2 ani .
Am la o societate cu raspundere limitata cu asociat unic care este angajat in cadrul firmei pe post de director executiv.Aceasta persoana va intra in curind in concediu de maternitate.De la Casa de Sanatate i s-a spus ca nu poate beneficia de concediu pentru cresterea copilului deoarece este administrator de firma.Dar persoana respectiva a platit lunar contributiile salariale ce ii reveneau.De ce sa nu poata beneficia legal de drepturile ce ii se cuvin ? I s-a recomandat sa cedeze firma pentru a putea beneficia de acest concediu.Va rog respectuos sa ma ajutati cu prevederile legale care ii interzic sau care ii dau dreptul de a beneficia de concediu pentru cresterea copilului asa cum este normal.Va multumesc anticipat si astept raspunsul dumneavoastra.
Administratorul beneficiaza de indemnizatie de administrator, doar daca aceasta este stabilita prin Actul constitutiv, sau, ulterior printr-o hot AGA, ori Decizie a asociatului unic. In cazul dvs, ca asociat unic, daca nu v-ati stabilit o indemnizatie de administrator, atunci nici nu aveti venituri care se incadreaza in categ veniturilor care stau la baza calcularii indemnizatiei de CCC.
Intrucat sunteti angajata in functia de director in societate, CIM se va suspenda si veti beneficia de CCC, daca indepliniti criteriile prev de OUG 111/2010.
In aceasta situatie, nu va afecteaza faptul ca sunteti administrator in firma si nici nu va impiedica sa obtineti CCC, atat timp cat nu realizati veniturile care stau la baza obtinerii CCC.