avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drepturile romanilor cu cetatenie straina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drepturile romanilor cu cetatenie straina

romanii cu cetatenie straina au acelasi drepturi in tara? ( Romania ). Mai exact asi vrea sa stiu daca, dobindind cetatenie norvegiana, pot beneficia de drepturile de exploatare a pamintului extravilan mostenit de la parinti, ( ambii decedati ) unica mostenitoare, cu succesiune. itluri de proprietate,ridicare de drepturi cuvenite in cazul incheierii unui contract de folosinta tip arenda, dreptul de a cumpara o casa in Romania , pentru a ma retrage la pensie in tara.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Iunie 2013
nicoleta1958, utilizator
Cel mai recent răspuns: nicoleta1958 , utilizator 19:26, 6 Iunie 2013
Daca nu renuntati la cetatenia romana nu pierdeti nici un drept din Romania.
In Norvegia nu se acorda dubla cetatenie. Deci Dv. spuneti ca imi pierd toate drepturile renuntind la cetatenia romana?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetățenie Hansen Hansen Buna ziua , urmează să mă căsătoresc cu un cetățean norvegian aici în Norvegia, intrebarea este : îmi pierd cetățenia romană sau o să am dublă ... (vezi toată discuția)
Pastrare dubla cetatenie Darius M Darius M vreau sa stiu cum pot pastra dubla cetatenie : norvegiana si romana...cum pot demonstra ca prin pierderea cetateniei romane mi se afecteaza niste drepturi? (vezi toată discuția)
Casatorie in norvegia ayna1 ayna1 Buna seara. As vrea sa stiu ce protocol trebuie sa urmez in cazul unei casatorii cu un cetatean norvegian. (vezi toată discuția)