andreigrigoriu 
	    	Moderator

andreigrigoriu 
	    	Moderator	    

liviu_dan 
	    	Utilizator

liviu_dan 
	    	Utilizator	    

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat	    

andreigrigoriu 
	    	Moderator

andreigrigoriu 
	    	Moderator	    

Si totusi domnule avocat cred ca ultima cale de atac-recurs este la Inalta Culte de Casatie si Justitie. Apoi fireste CEDO. Nu am dreptate!?
 liviu_dan 
	    	Utilizator

liviu_dan 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ietam	                   

Seara buna. Stiu ca pentru a face o plangere la Cedo trebuie epuizate toate caile din Romania. Am o hotarare irevocabila de la CA (Legea 221/2009 cu privire la ... (vezi toată discuția)
	                    ietam	                   

Seara buna. Stiu ca pentru a face o plangere la Cedo trebuie epuizate toate caile din Romania. Am o hotarare irevocabila de la CA (Legea 221/2009 cu privire la ... (vezi toată discuția)

_Alin_	                   

Doresc sa inteleg mai bine despre care hotarari / decizii definitive date de instantele din Romania pot fi admise de catre CEDO, pentru ca citind prin ... (vezi toată discuția)
	                    _Alin_	                   

Doresc sa inteleg mai bine despre care hotarari / decizii definitive date de instantele din Romania pot fi admise de catre CEDO, pentru ca citind prin ... (vezi toată discuția)

marinica71	                   

am o hotarare definitiva si irevocabila la iccj intr un proces civil de stabilire a succesiunii unde mi s au incalcat mai multe drepturi.pot face o sesizare la ... (vezi toată discuția)
	                    marinica71	                   

am o hotarare definitiva si irevocabila la iccj intr un proces civil de stabilire a succesiunii unde mi s au incalcat mai multe drepturi.pot face o sesizare la ... (vezi toată discuția)