avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Alocatie retroactiva pentru muncitor cu statut de ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Alocatie retroactiva pentru muncitor cu statut de independent in Belgia.

Lucrez in Belgia ca marinar, pe un vapor sub pavilion belgian, iar patronul e deasemenea, belgian.
Din 2007 pana in 2009 am lucrat ca angajat pentru acesta, iar alocatia am primit-o dupa doi ani, respectiv in 2009.
Din 2009, contractul de munca s-a schimbat, eu devenind muncitor independent, pentru acelasi patron, cu toate taxele platite la zi, de catre acesta, conform contractului de munca(perioada nedeterminata).
Acest contract a luat sfarsit in aprilie 2013.
Deci, sunt patru ani de cand n-am luat alocatia pentru copii.
Mentionez ca, in Romania am renuntat la alocatie din 2007 si am 4 copii .
Ce e de facut???

V-as fi recunoscator daca mi-ati raspunde.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 22:52, 8 Iunie 2013
Scrieti pe [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident munca produs in belgia adrian_ghelase70 adrian_ghelase70 buna ziua .Am lucrat 7 luni cu contract de romania dupa cele 7 luni mi a facut angajatorul (patronul belgian contract belgia)dar dupa o luna jumatate mi am ... (vezi toată discuția)
Divorț international G.E. G.E. Bună ziua! Sunt într-o situație dificila și as fi recunoscător pentru un sfat bun. Sunt bărbat, am 36 de ani, locuiesc în Belgia de peste 10 ani și ... (vezi toată discuția)
accident de munca in belgia ... Doina_Ana50 Doina_Ana50 Buna ziua! Unchiul meu a avut un accident de munca in Belgia,in luna martie 2021,in urma caruia a ramas paralizat ,deoarece i-a fost afectata coloana. Pana in ... (vezi toată discuția)