avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general reg.casa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

reg.casa

mi de scuze pt. intrebarea me :cum pot sa lichidez un sold casa daca nu mai am lichiditati ?va multumesc mult
întocmeşte note contabile de reglare a conturilor în situaţii când se fac încasări sau plăţi în numerar.B-)
incasari su plati la acelas furnizor sau client?asta pt.ca am solduri la furnizorii care defapt sint achitati?in reg casa pot cu nota sa-i trec pe plati?
Nu cumva ai incurcat "casa" cu buzunarul? Verifica-ti furnizorii cu platile din casa, sau clientii, daca nu-ti apar scriptic dublu incasati. Daca esti puturos, scoate banii din buzunar si indreapta-te spre alta activitate, altfel...:((
pt LOCATOR B;multumesc pt sfat ,am verificat clienti si este ok dar furnizori nu am analitic si soldul este mare si defapt eu nu mai am plati restante la furnizori ,ce pot sa fac?
Prin registrul de casa, la care faci referire, doar clienti si furnizori operezi? Poate ai mai facut o plata de alta natura, si nu ai inregistrat documentul in registrul de casa.

Alte discuții în legătură

Reglare conturi denisa2011 denisa2011 buna ziua, daca stiu soldul la 371 pot face note contabile de reglare pt 378 si 4428, imi strica ceva in balanta, se modifica ceva ce nu ar trebui? va ... (vezi toată discuția)
Furnizori neachitati barta_andras barta_andras Buna ziua, sunt contabil de putina vreme la un SC si uitandu-ma peste balanta am gasit cativa furnizori neachitati din 2012-2013. In realitate datoriile catre ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contabila miutaradu miutaradu in balanta la contul 401 am sold creditor exemplu 100 in fisa analitica cont 401 am 102,21 adica mai mult cu 2,21care provin de la mai multi furnizori (de ... (vezi toată discuția)