mateigeamina a scris:
:(
Exista oare cineva competent pe acest forum care sa poata raspunde nelamuririlor mele anterior enuntate?!? Sau mi-am facut cont degeaba ?
Pana acum incoerenta si exprimarea deficienta a raspunsurilor primite (date doar de dragul conversatiei) nu m-au ajutat cu absolut nimic. #-o
Se mai intampla ca unii sa srie mai telegrafic, fara pauza, punct sau virgula.
Permiteti-mi sa va spun ce trebuie sa faceti (cum as prodeca eu) daca si acum se infiltreaza apa prin terasa.
Sesizare scrisa la asociatie unde prezentati situatia de acum : se infiltreaza apa in planseu si solicitati interventia asociatiei.
Presedintele, administratorul (in urma sesizarii dv ) va chema din nou firma sa remedieze, sa repare terasa.
Cand se face reparatia sa fiti acolo sa suparvegheati dumneavoastra
La terminarea reparatiei faceti o comisie formata din cateva persoane ( administrator, presedinte, un alt membru al comitetului, dv, alt vecin si neaparat reprezentantul executantului ) si intocmiti un proces verbal de receptie a lucrarii.
Acolo sa se consenmeze ce s-a executat, eventual cauzele defectiunii aparute, prelungirea termenului de garantie cu 6-a2 luni (negociati termenul cu executantul), etc. In doua exemplare, semnat, stampilat.
Daca pe viitor mai aveti probleme folositi acest document impreuna cu contractul initial intr-o actiune in instanta pentru despagubiri avand in vedere si cheltuielile de zugravire din apartamentul dv.
In acelasi timp puteti sa va faceti si o asigurare in care sa prevedeti si protectia impotriva acestui risc. Firma de asigurari va putea folosi documentele ce le aveti pentru a va despagubi pe dv , recuperandu-si banii de la executantul lucrarii.