avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Intrebare taxe anuale barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Intrebare taxe anuale barou

buna ziua.zilele trecute discutam la o cafea cu o studenta din anu 4 la o universitate prestigioasa din romania si se plangea ca ar vrea sa dea examenul de primire in profesie ca stagiar dar se nu are de unde sa plateasca 70 de milioane(lei vechi) taxele anuale de barou...intrebarea mea pentru dumneavoasta...exista aseamenea taxe in realitate sau sunt in umaginatia ei?se platesc taxe anuale la barou?cat de mari sunt?
mie aici mi se poare o problema in sensul ca daca un avocat in calitate de stagiar este obligat sa urmeze cursurile institutului national de pregatire si perfectionare a avocatilor atunci de ce mai este nevoie de maestru care sa te i-a stagiar?
A, uitasem.. si Inppa costa. Nu mai tin minte exact cat dar oricum sunt vreo 10 mil cei 2 ani.
Se considera ca un stagiar nu poate lucra singur. Un stagiar nici nu are voie sa aiba cabinet propriu, e musai sa lucreze cu cineva..un soi de tutela profesionala, ca sa intelegeti.
Editez ca sa mai adaug ca taxele mentionate de mine sunt valabile pentru Baroul Bucuresti.
Ultima modificare: Luni, 10 Iunie 2013
ContSters181220, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiatura Oana90 Oana90 Dupa admiterea in barou se poate ca cei doi ani de stagiatura sa se faca la un cabinet de avocatura din strainatate? (vezi toată discuția)
Taxa inscriere in tabloul avocatilor bianca211 bianca211 Dupa examenul de primire in profesia de avocat (pentru avocat stagiar) in cat timp trebuie achitata taxa de inscriere in tabloul avocatilor? (vezi toată discuția)
Avocatura nicolealex nicolealex buna , as dori sa stiu cum pot deveni avocat, inclusiv cuantumul taxelor care trebuie platite, daca este obligatorie urmarea cursurilor de la acel institut de ... (vezi toată discuția)