avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infintare Firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infintare Firma

Buna ziua! eu as vrea sa imi deschid o firma in domeniul comertului.Puteti sa imi spuneti ce acte trebuie si cam cat costa ?
Este adevarat ca trebuie sa fac cursuri de SRL ?
Ce avantaje am daca imi deschid o firma fiind o persoana cu handicap ?s
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: cosmin311 , utilizator 16:56, 7 Iunie 2013
1 Actele necesare deschiderii unei firme l gasiti pe urmatorul site:
[ link extern ]
2 Infiintarea unei firme costa in jur de 1000 lei.
3. Societatea comerciala pe care o sa o infiintati nu beneficiaza de nici o facilitate, numai pentru sunteti o persoana cu handicap.
Eu stiu ca persoanele cu handicap care au firma au anumite avantaje scutirea impozitului plata taxei nu mai stiu exact si oricum a aratat la tv ca sunt multii oameni care fac firme pe numele altora ci anume persoane cu handicap ca sa scape de anumte taxe si impozite.
Ultima modificare: Vineri, 7 Iunie 2013
cosmin311, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficii persoana cu handicap renata99 renata99 Buna ziua! Sper sa ma poate ajuta cineva. Am o problema delicata, spun eu. As vrea sa infiintez o societate impreuna cu tatal meu, acesta avand certificat de ... (vezi toată discuția)
Copil cu sindromul down mihaela_1968 mihaela_1968 Buna ziua! Puteti sa-mi spuneti daca un salariat care are un copil cu sindromul Down beneficiaza de scutirea e impozit sau de alte facilitati? Precizez ca ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma sau asoc.familiala mihailaion mihailaion Ce facilitati legale are o persoana cu grad handicap 1 grav, la infiintarea unei firme sau AF si dupa aceea in timpul functionarii? (vezi toată discuția)