avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infintare Firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infintare Firma

Buna ziua! eu as vrea sa imi deschid o firma in domeniul comertului.Puteti sa imi spuneti ce acte trebuie si cam cat costa ?
Este adevarat ca trebuie sa fac cursuri de SRL ?
Ce avantaje am daca imi deschid o firma fiind o persoana cu handicap ?s
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: cosmin311 , utilizator 16:56, 7 Iunie 2013
1 Actele necesare deschiderii unei firme l gasiti pe urmatorul site:
[ link extern ]
2 Infiintarea unei firme costa in jur de 1000 lei.
3. Societatea comerciala pe care o sa o infiintati nu beneficiaza de nici o facilitate, numai pentru sunteti o persoana cu handicap.
Eu stiu ca persoanele cu handicap care au firma au anumite avantaje scutirea impozitului plata taxei nu mai stiu exact si oricum a aratat la tv ca sunt multii oameni care fac firme pe numele altora ci anume persoane cu handicap ca sa scape de anumte taxe si impozite.
Ultima modificare: Vineri, 7 Iunie 2013
cosmin311, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficii persoana cu handicap renata99 renata99 Buna ziua! Sper sa ma poate ajuta cineva. Am o problema delicata, spun eu. As vrea sa infiintez o societate impreuna cu tatal meu, acesta avand certificat de ... (vezi toată discuția)
Copil cu sindromul down mihaela_1968 mihaela_1968 Buna ziua! Puteti sa-mi spuneti daca un salariat care are un copil cu sindromul Down beneficiaza de scutirea e impozit sau de alte facilitati? Precizez ca ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma sau asoc.familiala mihailaion mihailaion Ce facilitati legale are o persoana cu grad handicap 1 grav, la infiintarea unei firme sau AF si dupa aceea in timpul functionarii? (vezi toată discuția)