avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 201 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Nelamurire cu privire la executarea silita
Discuție deschisă în Executare silită

Nelamurire cu privire la executarea silita

Am rugamintea de a ma ajuta sa inteleg mai bine cum e cu suspendarea executarii silite. La o adica, daca in urma finalizarii procesului de executare silita mi-am recuperat prejudiciul, iar partea de la care mi-am recuperat prejudiciul face recurs pentru suspendarea executarii silite si il castiga, inseamna ca eu trebuie sa-i returnez suma cu care am fost despagubit?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 15:38, 7 Iunie 2013
nu. daca ati primit deja banii de la executor, suspendarea nu mai are obiect. dar daca i se va admite contestatia si se desfiinteaza titlu dvs sau executarea silita, s-ar putea aproba si intoarcerea executarii si sa fiti obligat sa restituiti suma astfel incasata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, tocmai am aflat ca voi fi executat silit pentru o ... jhon73 jhon73 Buna seara, tocmai am aflat ca voi fi executat silit pentru o datorie din 2006,(de pe siteul judecatoriei) ,stiu ca este prescrisa aceasta datorie ,iar ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare - recurs ni_leta ni_leta Buna ziua Va rog daca ma poate ajuta cineva cu o problema. Anul trecut am pus in executare 40% din cuantumul despagubirilor (Legea 10/2001) stipulat prin ... (vezi toată discuția)
Intoarcere executare silita AlinaDumitrache AlinaDumitrache Am castigat intoarcerea executarii silite, sau desfiintat toate titlurile executarii si s-a dispus recuperarea sumelor executate. Daca cealalta parte face apel ... (vezi toată discuția)