avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... pierdut briful masini
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

pierdut briful masini

am pierdut briful originalul mare si mic ce pot face mai am doar copii dupa ala mare si contractul ????#-o
Cel mai recent răspuns: vicentiub3st , utilizator 20:07, 7 Martie 2009
Deci masina a fost cumparata din Germania si inainte de a fi inmatriculata in Romania ati pierdut Brief-ul?
In cazul fara un drum (cel putin) in germania nu scapati...
Se poate cere un alt Brief de la Inmatriculari, insa e destul de complicat si dureaza cateva luni!
da am perdut briful inainte sa o inscriu aici in rom masina nu este inscrisa aici

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto masina din germania dan73nik dan73nik As dori sa cumpar o masina din Germania, ca apoi sa o inmatriculez in Romania. Ce stiti despre inmatricurea pe baza de factura ? Influenteaza asupra taxei de ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto - definiva Tomix Tomix Am achizitionat o masina cu numere rosii luate de catre vanzator. Am incheiat contract vanzare-cumparare la biroul de acte auto unde am primit fiecare actele ... (vezi toată discuția)
Pierdut briful mare si mic vicentiub3st vicentiub3st am o problema am piedut briful mare si mic masina este de germania numerele sunt valabile de germania si vreau sa o inscriu aici si vreau sa stiu exact ce ... (vezi toată discuția)