c0stii a scris:
...eu unul asa as proceda daca as fi in locul tau
...... administratorul este un simplu angajat care doar executa neavind putere de decizie
Imi pare rau dar nu pot sa ma abtin cand vad asemenea exprimari de la un presedinte care are pretentia de om cu experienta in lucrul cu oamenii.
Exprimarea cu "locul tau" nu e deloc la locul ei presupunand ca dumnaevoastra nu cunoasteti persoana careia va adresati aici pe forum.
Apoi aprecierea ca administratorul "nu conteaza in fata mea" ca este un "simplu angajat" ma duce cu gandul la sclavie si nu la o munca in echipa, asa cum trebuie sa fie in asociatiile de proprietari. Administratorul poate fi uneori mai putin priceput, dar asta este conform pretentiilor presedintelui care-l angajeaza. Uneori cine se aseamana se aduna.
Persoana care ocupa functia de administrator trebuie sa fie atestata, are raspundere in aplicarea legislatiei si, credeti-ma ca sunt administratori care duc in spate intreaga asociatie, scolindu-i pe presedintii de asociatii, sigur fara sa generalizez.
Apoi cautati pe net si o sa vedeti ca de cele mai multe ori amenzile pentru nerespectarea legislatiei in asociatii le primeste atat administratorul cat si presedintele, uneori si cenzorul.
Iar la subiectul postat va rog sa cititi de la prima pagina si o sa constatati cat de eronate sunt sfaturile dumneavoastra si-am sa punctez ca sa fie clar:
- persoana care vrea acum sa convoace adunarea generala si sa destituie presedintele nu este administrator acum, ci este un fost administrator. Asociatia are acum alt administrator.
- nu are sens ca presedintele sa convoace comitetul si sa-l demita pe administratorul aflat acum in functe, ca acesta-si face treaba, intelegeti?
- doamna presedinta nu poate cumula acum functia de administrator pentru un motiv foarte simplu: pleaca maine pentru 2 luni in strainatate, asa ca nu poate indeplini nici macar functia de presedinte pe care a fost aleasa.
Scuzati-ma pentru acest mesaj. Nu vreau sa supar pe nimeni. Eu nu sunt administrator dar apreciez munca administratorilor, apreciez pe fiecare om din echipa cu care lucrez si pentru mine conteaza fiecare, parerea fiecaruia, efortul fiecaruia din cei cu care muncesc in asociatie. De unul singur nimeni nu realizeaza nimic indiferent ca discutam de asociatie, armata, institutie publica, firma privata s.a.m.d.