buna ziua!am si eu o intrebare:s-a constatat ca administratorul asociatiei si-a,,insusit" incasariile ce trebuiau sa ajunga la diferiti furnizori si acuma asociatia este somata ca va fii data in judecata!(suma fiind destul de mare).administratorul si-a recunscut vina si cere o pasuire,pana in ianuarie ptr a depune suma respectiva!locatarii doresc alegeri,schimbarea administratorului!intrebarea:ce ar trebui sa facem in continuare,sa fim siguri ca administratorul va depune suma respectiva?multumesc
sfatul meu, nul mai pasuiti pt ca sar putea in ianuarie sa nu mai vina ,faceti plangere la politie si datil in judecata cat mai repede.
Pai cum adica administratorul a luat bani si sia achitat el diferite cheltuieli.
luati hotarare in comitetul executiv si angajati un casier pt ca aceste furturi sa nu mai apara.
casier poate fi o persoana din asociatie
este intradevar o problema,dar locuieste si el in aceelasi bl/sc.a dat o declaratie in care recunoaste ca a luat banii(de fata cu presedintele si vicepresedintele asoc) si in ianuarie ii pune.nu stiu ce valoare juridica ar avea in caz de ceva declaratia,ca nu este legalizata...
Timpul tece repede si vine imediat ianuarie, adica termenul promis de plata.
Dar nu trebuie sa asteptati linistiti. In baza constatarii si declaratiei prin care recunoaste, presedintele asociatiei sau cenzorul sa apeleze imediat la poltie pentru cercetari. Pana se iau declaratii, se fac cercetari... ajungem in ianuarie, omul achita tot si presedintele retrage plangerea.
Si tot imediat presedintele asociatiei sa mearga la OCPI sa instituie privilegiul imobiliar pe apartamentul debitorului.
Delegare
123321123
presedintele a demisionat,vicepresedintele nu mai poate indeplini atributiunile presedintelui...poate delega orice persoana pt indeplinirea atributiilor sau ... (vezi toată discuția)