avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intabulare teren
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intabulare teren

vreau sa intabulez un teren si topometristii, patru au fost pana acum, masoara, apoi spun ca vecinii nu sunt intabulati pe limitele pe care sunt, ca e complicat si pleaca...ce ste de facut?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Hornea , Avocat 21:12, 10 Iunie 2013
Inscrierea dreptului in cartea funciara presupune identificarea de catre expertii topo a parcelei din titlul d-voastra ( actul prin care ati dobandit proprietatea), intocmirea documentatiei tehnice,etc. Pentru un raspuns adecvat este necesar sa indicati mai clar motivele pentru care nu se poate realiza documentatia.
este vorba de 20.000mp la origini, un topometrist a intabulat 5 persoane pe aprox 10.000mp, prin 2006, am ramas alte 5 persoane care vrem sa ne intabulam acum si topometristii, altii, zic ca cel dinainte a facut o mare prostie si a inregistrat-o si la cadastru, limitele de le-a dat el in acea lucrare nu corespund cu realitatea...
ca un exemplu...eu am vecini intabulati si fac parte din parcela mare in care suntem intabulati cu procent, la comun...
Formulati actiune in rectificare carte funciara si apoi faceti si dvs. cadastru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordinul ancpi 134/2009 potyi potyi Buna ziua, Avem de facut o rectificare CF, terenul inscris in CF este mai mic decat masuratorile actuale topo . Inainte sa apara acest ordin rectifcarea se ... (vezi toată discuția)
Teren czintosioan czintosioan cum pot sa indentific osuprafata [parcrla] intre mai multe parcele ca sa aflu exact limitele (vezi toată discuția)
Titlu proprietate - se poate contesta intabularea unei parcele? ContSters206369 ContSters206369 buna seara... pe scurt: detin un teren , pus in posesie in 1991, cu titlu de proprietate , dar nu am facut intabulare pe el , ...vecinii mei au intabulat ... (vezi toată discuția)