Suna telefonul, sotul ii spune sotiei " daca este pentru mine, spune ca nu sunt acasa", sotia raspunde.
- E acasa. Zise sotia.
- Nu ti-am zis ca daca e ptmine sa spui ca nu's acasa?
- Era pentru mine. Raspunse sotia.
Aseară, nevastă-mea a lăsat un bilet pe frigider: "Nu mai merge! Nu mai suport! Plec la mama". Am deschis frigiderul şi mergea perfect.
Ea catre el:
- Logodnicul lui Lili este mai tandru ca tine, ii spune mereu "perla mea"!
- El este bijutier. Eu sunt ginecolog.Cum ai vrea sa-ti spun?
Sotia se machiaza in fata oglinzii, pregatindu-se sa plece undeva.
Sotul:
- Unde pleci?
- La curse!
- Pai, grabeste-te, "calul" te-a sunat deja de doua ori.
Doua blonde stau de vorba si una din ele ii spune celeilalte:
-Draga, mi-am cumparat cel mai tare caine de paza.
-De trei zile ma chinui sa intru in curte...
Un cerșetor a dat un anunț la ziar:
"Caut de lucru.. cerșesc impecabil în opt limbi."
Bula, soldat, trimite acasa un pachet in care era o grenada si o notita: "Nevasta, daca tragi de cuiul asta, primesc invoire o saptamana!"
- Draga mea, sa stii ca nu sunt afemeiat. E adevarat ca m-am culcat si cu Mary si cu sora ei, dar nu in acelasi timp. A fost o vara intre ele... si, daca ma gindesc bine, a fost si-o matusa...
Un tip trebuia sa plece din tara pentru o luna, asa ca il roaga pe prietenul sau cel mai bun sa traga putin cu ochiul la nevasta-sa si sa-i dea de stire daca se intimpla ceva deosebit.
Dupa 2 saptamini, primeste o telegrama:
"Barbatul care venea in fiecare noapte la nevasta-ta, a lipsit ieri."
O femeie a dat in judecata spitalul Floreasca motivand ca după un tratament recent, soţul ei şi-a pierdut interesul pentru sex.
Purtatorul de cuvant al spitalului a declarat:
- Nu intelegem motivele plingerii doamne. Tot ce am facut a fost sa-i corectam vederea sotului ei...;)
-Tată pot să mă uit la televizor?
-Da , numai să nu-l deschizi.
Mi-am cumparat cel mai tare caine de paza. De trei zile ma chinui sa intru-n casa...
Finala Campionatului European de fotbal. Toate locurile sunt ocupate, in afara de unul la tribuna. Apare un tip si-l intreaba pe cel de linga:
- E liber?
- Da, raspunde tipul.
- Nu pot sa cred... cit de nebun trebuie sa fii ca sa ai un asemenea loc si sa nu vii la meci?!
- Adevarul e ca si locul asta e al meu, spune cel de alaturi. Trebuia sa vin cu sotia mea, am fost la toate campionatele incepind din 1982, de cind sintem casatoriti. Din pacate, ea a murit.
- Si nu ati gasit pe nimeni sa va insoteasca, un prieten, un vecin?
- Nu, sint toti la inmormintare...;)
Un bătrân cap al mafiei este pe patul de moarte. Îşi cheamă nepotul la el şi-i spune:
- Nepoate, ascultă la mine! Vreau să-ţi las moştenire pistolul meu. El îţi va aminti mereu de mine!
- Dar bunicule, mie nu-mi plac pistoalele! Mai bine mi-ai lăsa ceasul tău, Rolexul!
- Ascultă la mine! Într-o zi tu o să conduci afacerea familiei. O să ai o nevastă frumoasă, o grămadă de bani, o casă mare şi, poate, şi câţiva copii. ªi, poate, într-o zi când o să te întorci acasă, o să-ţi găseşti nevasta în pat cu alt bărbat. ªi-atunci ce-o să faci? O să-i arăţi Rolexul şi-o să-i zici: Hei, amice, ţie ţi s-a scurs timpul! E rândul meu?!?