De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand...
Despre viata
Viata e ce se intampla cand iti faci alte planuri.
Despre casatorie
Casatoria: perioada in care barbatul descopera ce fel de barbat prefera nevasta lui (The Vagabonds).
O casatorie fericita ar fi aceea dintre o sotie oarba si un sot surd (Montaigne).
Casatoria e un pact facut de un barbat care nu poate dormi cu fereastra inchisa si o femeie care nu poate dormi cu fereastra deschisa (G.B.Shaw)
Sotul meu spune ca vrea sa-si petreaca vacanta unde nu a mai fost niciodata. I-am propus bucataria (Nan Tucket)
Stii cand s-a terminat luna de miere? Atunci cand cainele iti aduce papucii, iar nevasta latra la tine (Roy Bolitho)
Un motiv bun pentru a te casatori este ca, atunci cand nu-ti vei gasi cheile, vei avea pe cine sa dai vina (M.M. Musselman)
Din toata inima iti spun: „Casatoreste-te!” Daca vei avea parte de o nevasta buna, vei fi fercit. Daca vei avea parte de una rea, atunci vei deveni filosof (Socrate)
Secretul unei casatorii fericite ramane... un secret (Henny Youngman)
Stii ce faceam inainte de a ma casatori? Orice voiam (Henny Youngman).
Despre barbati
Mai multi barbati ar fugi de acasa daca ar sti cum sa-si impacheteze singuri hainele in bagaje. (Leopold Fetchner).
Toti barbatii sunt la fel, dar au fetze diferite pentru a-i putea deosebi intre ei (Lawerence J. Peters)
Barbatii sunt ca focul: daca nu ai grija de ei, se sting (Zsa Zsa Gabor)
Orice barbat care spune: "Sotia mea si cu mine suntem parteneri cu drepturi egale”, se refera fie la o firma de avocati, fie la jocul de bridge (Bill Cosby).
E ciudat ca, atunci cand nu mai are nicio grija pe lume, barbatul se casatoreste (Robert Frost)
Am fost indragostit de aceeasi femeie timp de 40 de ani. Daca afla nevasta, ma omoara! (Henny Youngman)
Natura l-a facut pe barbat poligam, misiunea femeii e de a-l face monogam (proverb italian)
Despre femei
Femeia este un animal domestic, care traieste pe langa casa barbatului si se hraneste cu zilele lui.
O femeie frumoasa si desteapta e aproape barbat.
Femeile ar fi incantatoare daca ai putea sa cazi in bratele lor, fara sa cazi in mainile lor.
Dragul meu, arati bine si esti nostim, / Esti plin de sharm si bland, / Iar corpul tau este sublim, / Precum iti e si mintea. // Ai multe talente / Si haine frumoase, / Dar nimic nu se compara / Cu gustul de a-ti alege partenera. (Ellen Jackson)
Incurcatura
-Ce vrem ?
-Un leac pentru lene !
-Când îl vrem ?
-Mai încolo ! :hammer:
- De ce seamănă dragostea cu algebra ?
- Şi ea e plină de necunoscute !
O nevasta cârcotasa îsi acuza sotul de lasitate:
- Ba, daca-ar fi acum razboi, tu, ca un las, ai ramâne acasa cu mine ...
- Si ti se pare ca a ramâne acasa cu tine, nu este o dovada de curaj ?
Paradoxul literaturii
Pe vremea comunismului daca scriai o carte puteai face puscarie. Acum daca scrii o carte te scot din puscarie ...
Intrebare: “Cîte persoane întretineti ?”
Englezul a raspuns: 2,1 milioane de emigranti ilegali, 4,4 milioane de someri, 900 de mii de puscariasi în 85 de închisori, 650 de parlamentari europeni, buni de nimic, plus întregul comitet european.
Formularul i-a fost respins ca fiind incorect.
El a raspuns cu o întrebare:
- De ce ? Am uitat pe cineva ? :innocent:
Doi ciobani:
- Auzi tu mai Ghita, daca noua ne ajung 2-3 caini la stana, de ce dracu ne mai treb'e asa multe javre la Parlament ?
În sfârşit, se schimbă legea ! Ciobanii vor putea creşte câţi câini vor, dar cel mult trei oi.
Culmea penibilitatii politice
Sa te deranjeze cainii de la stana mai mult decat aia de pe strazi.
Medicii spun ca fiecare bucatica de sunca mancata iti scurteaza viata cu noua minute ...
Bazandu-ma pe acest calcul ar fi trebuit sa mor in 1732 ...
Aeroportul din Cluj. Pilotul:
- Alo, turnul de control ? Am ieșit de pe pistă !
- No binie, vedeti că-i radar la ieșirea din Someșeni spre Apahida ! :tooth:
Veste buna pentru toti pacatosii din Romania
Iadul va fi inchis pentru ca nu are autorizatie de la ISU !
Din pacate, singura institutie din Romania care are toate autorizatiile de functionare, este Coruptia.
Studiu optimist
Dacă petrolul ar fi gratis, benzina în România s-ar ieftini cu aproape un leu !
Ia-ma de barbat si vei avea neaparat:
- casa (de intretinut)
- mancare (de facut)
- haine (de calcat)
- masina (de spalat).
- Dvs cand mergeti cu colindul ?
- Noi, manca-ti-as, mergem doar "Cand boierii nu-s acasa" ! :strong:
Din cugetarile unui impatimit admirator al lui Bachus
Mai bine sa bei bere decat vodca, deoarece ficatul e unul, pe cand rinichii sunt doi.
Ce spune Eminescu de pe bancnota de 500 lei ?
Voi in suflet si in minte
O sa ma purtati mereu,
Insa multi o sa ma uite,
Caci ma vad atat de greu ... :secret:
Cine a spus "Invata si ai sa ajungi departe !" nu a gresit.
Toti olimpicii nostri sunt la mii de kilometri departare !
În autobuz, Bulă întreabă mulţimea de oameni aşezată pe scaune sau care călătorea în picioare:
– Cine a pierdut un teanc cu 10 bancnote de 100 RON legate cu un elastic roşu cu buline galbene ?
Imediat în jurul său se ridică vreo şase mâini şi se aud tot atâtea voci:
– Eu ! Eu ! Eu !
– Bine, pentru că am găsit elasticul, continuă Bulă. ;)
În fiecare casă, există o cameră în care orice femeie poate să se distreze aşa cum îi place ei: dacă vrea, face mâncare; dacă vrea, spală vase; dacă vrea, coace plăcinte. Nu ?
Țiganul povestește:
Mă duc dimineaţa la pescuit şi stau şi stau … şi seara prind un amărât de peştişor galben … Mă uit în găleată ..., goală, mânca-ţi-aş … Zic:
- Du-te-n amaru tău, prăpăditule … şi îl arunc !
Mă duc spre casă cu bicicletă, ce să vezi: bicicleta se preface în Merţanu’ ăsta, de zic toţi că l-am furat. Ajung acasă …, o vilă, mânca-ţi-aş ! O întreb pe Pirandă:
- De unde-i, fă, vila asta, că-ţi mănânc pipota ?!
- Nu ştiu, mă ţigane !
Îi povestesc ce-am păţit, şi-atunci îmi zice ţiganca:
- Ia o oală cu râme şi-i du la peşte şi-i mulţumeşte !
Şi-ajung la lac, îl strig pe peştişor, şi-l întreb:
- Cum să te răsplătesc, peştişorule ?
Şi el zice că are tot ce vrea, că-i fermecat, da’ zice că ar vrea o partidă de amor. Şi se dă de trei ori peste cap, şi se face o mândreţe de fată de 17 ani ... onorată instanţă … :sticktongue:
Un român, un francez şi un italian plănuiesc un picnic.
Italianul:
- Eu aduc mâncarea !
Francezul:
- Eu aduc băutura !
Românul:
- Eu aduc nevasta şi copiii !
Soacra la discuţii cu ginerele:
- Costele, tu crezi că există altă viaţă după moarte ?
- După a ta, sigur !
Bancuri !
MIHAI GRIGORE
[b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)