Bicicletă asigurată
La Palatul Victoria se opreşte badea Gheorghe cu bicicleta, o atârnă de gard şi începe să caşte ochii în jur. Gardianul îi atrage atenţia:
- Bade, ia bicicleta de-aici că vin miniştrii cei mari.
- No, că nu-i bai, i-am pus lacăt!
Echipare completă
Un oligarh rus, cu un Mercedes ultimul răcnet, este oprit în trafic de un poliţist. În spatele lui mai opresc o ambulanţă şi o maşină de pompieri. Poliţistul întreabă consternat:
- Astea pentru ce sunt?
- Lasă că vă cunosc eu… Acuşi începi: unde ţi-e trusa medicală, unde ţi-e stingătorul …
Am parcat maşina grăbit şi am dat o fugă să cumpăr ţigări si bere de la magazinul din colţ. Când am ieşit (după doar câteva minute!) deja era afară un poliţist care scria de zor o amendă. M-am dus la el şi i-am spus:
- Poate mă mai slăbeşti un pic…
La care el a continuat să scrie amenda fără să se uite la mine. Atunci l-am făcut “nazist”. De data asta s-a oprit, s-a uitat la mine şi a început să scrie o altă amendă pentru cauciucuri uzate. Aşa că eu l-am poreclit “curcan tâmpit” iar el a început să scrie o a treia amendă pe lângă cele două deja agăţate în parbriz. Chestia asta a cam durat vreo 20 de minute. Cu cât îl jigneam mai tare, cu atât se învârtoşa la scris amenzi. Până am obosit eu şi am hotărât să cedez. Aşa că am plecat pe jos, am dat colţul şi m-am urcat în maşina mea.
Becali, la pescuit...
Coboara din Maybach, scoate mulineta de aur, cu fir de matase si ac de diamant si da la peste.
Cand, ia sa vezi minunatie: prinde pestisorul de aur.
La care, pestisoru':
- Stii, eu sunt pestisoru' ala de aur, cu alea 3 dorinte...
Becali:
- Hmm... bine, mah, hai spune ce vrei...
Pe mare, in timpul unei furtuni, comandantul unei nave militare observa lumina unei alte nave, ce se indrepta spre a lui.
Ia portavocea si striga:
- Hei, voi, virati cu 10 grade spre sud!
- Ba tu sa virezi cu 10 grade spre nord!
- Eu sunt comandant de nava si iti ordon sa virezi cu 10 grade spre sud!
- Iar eu sunt civil si iti spun ca tu o sa virezi cu 10 grade spre nord!
Infuriat de tot, capitanul gaseste argumentul decisiv:
- Aceasta este o nava militara. Asa ca virati cu 10 grade spre sud!
- Eu spun, totusi, ca tu o sa virezi. Acesta este un far...
Doi prieteni vorbesc.
- Auzi,sti ca am scapat de 55 kg intr-o zi?
- Cum ai reusit?
- Am divortat!
Sotia:
- Iti promit ca te fac cel mai fericit barbat de pe lume.
Sotul:
- Serios? Cand pleci?
- Doresc aceeasi mancare care se consuma la masa vecina, ii spune clientul, chelnerului.
Trece o jumatate de ora, dupa care chelnerul vine rosu la fata, transpirat, obosit...
- Ma scuzati domnule, dar a fost foarte greu sa iau mancarea de la masa vecina!
- Unde se pot vedea pesti zburatori?
- La un magazin de peste, cand vanzatoarele se cearta!
Badea Gheorghe, la vânătoare de raţe cu Vasile. Impuscă vreo două rate iar la un moment dat apare un deltaplan în zbor...
- Mă, Gheo! zice Vasile, ce-o fi ăla, mă ?
- Mă, Vasîi, io nu ştiu...
- Mă, Gheo, io-l puşc, mă...
- Puşcă-l, mă, Văsîi, zice Gheorghe.
Trage Văsîi vreo două focuri de armă si deltaplanul cade la pământ...
- Mă, Gheo, ce-o fi fost ăla, mă?, zice Vasile.
- Mă, Văsîi, io nu stiu, dar bine că o dat drumul la om...