avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... transfer in interes de serviciu sau transfer la cerere
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

transfer in interes de serviciu sau transfer la cerere

Buna ziua.As dori sa stiu daca ma pot transfera in interes de seviciu de la o primarie la alta pe aceeasi functie publica.Primaria unde lucrez va modifica functia publica si cea la care vreau sa merg are functia pe care sunt numita acuma.
sigur ca puteti :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla functie publica veronica1982 veronica1982 Lucrez in primarie ca functionar public - inspector asistent, dar a aparut un post la Casa de cultura - contabil cred ca tot functie publica . As putea sa ... (vezi toată discuția)
Procedura transfer janina drula janina drula de curand am primit aviz de la anfp bucuresti pentru transformarea postului de consilier juridic personal contractual in functie publica de executie , iar acum ... (vezi toată discuția)
Cerere transfer StBogdan StBogdan Buna ziua am si eu o mica problema cu un transfer . Am facut cerere la institutia unde vreau sa ma duc a fost si aprobata dar conducerea unde lucrez acuma ... (vezi toată discuția)