avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Cursul de schimb şi piaţa ... Cursul de schimb marca germana-euro sau marca-leu
Discuție deschisă în Cursul de schimb şi piaţa monetară

Cursul de schimb marca germana-euro sau marca-leu

Buna seara'
Am o mica problema pe care vreau s-o rezolv, daca se poate, si de aceea va rog sa-mi dati un raspuns -daca este posibil.
Prin primavara anului1995 sau1996 am imprumutat pe cineva cu o anumita suma de bani. La citeva luni de zile, la inceputul lui ianuaria, dolarul a crescut foarte mult (cu aproape 50%) si persoana careia i-am dat banii, sa speriat foarte tare ca nu mai poate sa-mi restituie datoria si mi-a oferit la schimb un set universal de oale Zepter intr-o cutie sigilata. Pretul de factura al acestor oale este 2008 marci. Am acceptat acest schimb pentru ca acea persoana imi este foarte apropiata, cu toate ca nu-mi trebuiau oalele respective, si am sperat ca o sa gasesc pe cineva interesat sa le cumpere. Timpul a trecut si nu am vindut acele oale, poate si pentru ca nu am facut aproape nimic pentru a le vinde. Acum se intrevede o posibilitate de a scapa de ele si as dori sa stiu pretul de achizitie, pretul de nou, in euro sau lei.
Intrebarea este:
ma poate ajuta cineva cu un curs de schimb actual marca-eura sau marca-leu?
Cel mai recent răspuns: livis , utilizator 20:58, 14 Iunie 2013
Ar veni 1026 de euro, dar nu cred ca va ajuta asta, decat poate orientativ. Conteaza cat e pretul de piata al oalelor.
Multumesc frumos!
Nu este cam mic cursul?
Din topicul "Marci germane - mai pot fi schimbate undeva?" Cont sters 233047 a indicat un curs de schimb de 1.6 lei/dm.

Daca ar fi cel gasit de dvs, ar fi 714 euro :)
Eu am gasit pe un site
[ link extern ]
Multumesc frumos!

Eu doar caut sa-mi formez o imagine a pretului de nou actualizat pentru ca pretul de vinzare al oalelor este rezultatul negocierii dintre mine si cumparator.

In alta ordine de idei... ati ramas aceeasi doamna pe care o stiu (de pe AvN) de 3-4 ani.

O seara si un sfirsit de saptamina placut!

Liviu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul dauna totala conform facturii in lei sau a contractului in euro? levis36 levis36 cum se interpreteaza articolul 53 din normele CSA Art. 53. - Prin valoarea de nou a vehiculelor se intelege: b) pentru vehiculele de productie straina, ... (vezi toată discuția)
Solutionarea garantiei pentru un hard disk(care l-am luat cu 158 lei acum e 430 lei) Mihai Dorohoi Mihai Dorohoi Am trimis la garantie un hard disk luat in vara cand hardurile erau ieftine pot spune,acum datorita inundatiilor,s-au scumpit,aproape triplat preturile. Mi ... (vezi toată discuția)
Coruptia. costello costello Ce intelegeti voi in legatura cu Coruptia?
Va pasioneaza pe voi? (vezi toată discuția)