krug a scris:
La ce superiori sa mearga? Pai la superiori trebuie sa se scrie in audienta.
Plangerea se face si se depune la organul de politie - respectiv postul de politie, politia oraseneasca sau municipala, unde se inregistreaza., nu la nu stiu care agent de politie. Daca nu este primita la registratura organului de politie - atunci este un abuz - se poate trimite prin posta cu scrisoare recomandata cu confirmare de primire sau chiar scrisoare deschisa sau cu valoare, unde se consemneaza si ce contine scrisoarea.
Doar dupa aceea puteti face plangere la sefii ierarhici sau chiar la procuratura sau deschide actiune judiciara altfel se considera nerealizata procedura prealabila.
@krug
Te rog sa citesti mai bine speta expusa de catre userul Daniel-Velicu. Eu iti arat mai jos ce a scris acest user:
am mers la politie sa-i fac reclamatie . Ofiterul de servici m-a pus in legatura cu Agentul care raspunde de zona in care locuiesc si povestindu-i cele intamplate m-a intrebat daca am numarul lui de telefon sa vorbeasca cu el ..........................
am luat legatura cu Agentul din zona si am cerut sa fac o reclamatie in acest sens . mi s-a spus ca nu pot face reclamatie decat daca sunt amenintat cu bataia , moartea etc . Ce pot face in acest sens pentru ca
eu consider ca este un abuz din partea Agentului sa nu vrea sa imi accepte o plangere in acest sens .
Daca ai citit speta si ideea mai importanta a userului vei observa ca:
1) -userul fusese la politie sa faca o reclamatie!,iar ofiterul de serviciu l-a pus in legatura cu un agent de politie. (Cu alte cuvinte userul fusese la postul de politie sa faca o reclamatie-plangere. Asadar userul nu a fost la nu stiu care agent asa cum ai inteles tu ! )
2) - userul fiind pus in legatura cu agentul X,a incercat sa-i explice politistului situatia,iar politistul nu prea l-a ajutat,asa ca pana la urma userul i-a spus agentului X ca doreste sa faca o reclamatie-plangere,insa agentul X i-a comunicat userului ca nu poate face reclamatie.
3)- Userul spune ca agentul X nu vrea sa ii accepte plangerea.
De aici se intelege clar ca,userul a fost direct la sediul politiei sa depuna o plangere. Ofiterul de serviciu a preferat sa-l ajute pe user ca acesta sa rezolve situatia mai repede,asa l-a pus in legatura cu un agent. Agentul se pare ca nu vrea sa il ajute,iar userul vrea sa depuna o plangere,insa este respins pe motiv ca nu are unde sa incadreze plangerea!
Legea 360/2002,urmatoarele articole spune asa:
ART. 3
Poliţistul îşi desfăşoară activitatea profesională în interesul şi în sprijinul persoanei, comunităţii şi instituţiilor statului, exclusiv pe baza şi în executarea legii, cu respectarea principiilor imparţialităţii,
nediscriminării, proporţionalităţii şi gradualităţii.
ART. 4
(1) Poliţistul este obligat să respecte drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, Constituţia şi legile ţării, jurământul de credinţă faţă de România, prevederile regulamentelor de serviciu şi să îndeplinească ordinele şi dispoziţiile legale ale şefilor ierarhici privind activitatea sa profesională.
(2)
Poliţistul răspunde, în condiţiile legii, pentru modul în care îşi execută atribuţiile de serviciu.
ART. 5
ªefii ierarhici din cadrul Poliţiei Române răspund pentru legalitatea dispoziţiilor date subordonaţilor. Ei sunt obligaţi să verifice dacă acestea au fost transmise şi înţelese corect şi să controleze modul de îndeplinire a lor.
--------------------------
Acum se intelege clar ca este un abuz din partea politiei,deoarece in opinia mea,ofiterul de serviciu trebuia sa accepte sau sa-l indrume pe user unde sa depuna plangerea-reclamatia, nu sa-l puna in legatura cu agentul. La randul sau,agentul X,ar fi putut sa primeasca plangerea sau sa-l indrume pe user sa mearga cu plangerea la registratura,nu sa-i spuna ca nu poate accepta plangerea pe motiv ca nu are unde sa o incadreze !
In opinia mea,cand o persoana are probleme si merge la politie sa faca sesizarea,ofiterul de serviciu trebuie sa-i spuna persoanei care face o sesizare ce trebuie sa faca,(sa depuna plangerea la registratura) ,nu sa-i faca legatura cu un agent sau altele.
De aceea am presupus ca userul sa faca plangere la superiorii politiei (art 5),iar sefii ierarhici sa verifice si sa controleze daca ofiterul de serviciu si agentul de politie au procedat bine.
Apropo daca cineva vrea sa faca o plangere la politie,de ce trebuie sa faca plangerea cu trimitere prin posta (scrisoare recomandata cu confirmare de primire) ?
Unde scrie ca trebuie procedat asa? Daca userul vrea sa depuna plangerea personal e dreptul lui,iar daca vrea prin posta,tot dreptul lui este. Alegerea variantei ii apartine.