avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Constructie casa pe teren public
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Constructie casa pe teren public

buna ziua, as avea nevoie de niste informatii, sotul meu a decedat anul trecut in noiembrie, fiul sau ma dat afara din casa, casa respectiva este construita pe un teren care apartine primariei iar constructia este realizata fara autorizatie, vreau sa il reclam carei instituii ma pot adresa cu o sesizare pt ca acest fiul sotului meu sa fie dat afara de acolo si constructia demolata.
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 14:36, 14 Iunie 2013
puteti face o sesizare la primarie si la inspectia pentru constructii
La primarie catre care serviciu al acesteia ar trebui sa ma adresez ?
depinde de la primarie la primarie. cel mai bine depuneti la secretariat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie constructie fara autorizatie stra1nu stra1nu Buna ziua , Am un vecin ce a construit un umobil fara autozatie, am fost chemat la primarie sa ii ofer semnatura sa poata continua constructia (datorita ... (vezi toată discuția)
Casa fara autorizatie dreptatesiadevar dreptatesiadevar linga o casa batrineasca s-a construit fara autorizatie o casa noua, ce sanse are proprietara( in cazul in care nu se mai intelege cu fiul care a construit ... (vezi toată discuția)
Constructie ilegala danyyyyy danyyyyy buna ziua, am si eu o problema cum poate cineva sa costruiasca o cabana fara a cumpara terenul, si fara a avea autorizatie de construire, intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)