buna ziua, am si eu o problema cum poate cineva sa costruiasca o cabana fara a cumpara terenul, si fara a avea autorizatie de construire, intrebarea mea este unde trebuie sa ma adresez, exclus sa reclam la primarie in sat sunt pe aceiasi mana si cu politia, va rog sa ma ajutati unde trebuie sa ma adresez, multumesc
In speta cred ca discutam de un constructor de rea credinta.In acest caz , proprietarul terenului poate invoca accesiunea imobiliara artificiala, dobandind , in acest fel , dreptul de proprietate asupra constructiei amplasate pe propiul teren , avand obligatia de a-l despagubi pe constructor .
O a doua situatie e cea de a solicita , apeland la instanta de judecata , demolarea constructiei abuzive.
Sesizati Inspectia de Stat in Constructii si totodata faceti sesizare si la Politia Judeteana la Inspectorat asupra faptului ca sunt protejati de politie locala din sat si de Primarie ...asta daca sunteti sigur ca nu au autorizatie.
Daca terenul ar fi fost proprietatea dvs achiesam la punctul de vedere profesional al d-soarei consilier STOICA IOANA!=D>
terenul imi apartine il folosesc de 13 ani , este mistenire de la parinti, dar numai de un an am acte de vanzare comparare pe el ( nuci ei nu aveau acte si am facut uzcapiune pe bunicii, a intrat in posesia tatalui si am facut contract de vanzare cumparare pe el sa fie mai sigur, mai am fratii), autorizatie nu are pentru ca eu nu am facut acte de vanzare cu el , terenul este foarte mare si mi-a ocupat o parte din el intrun cuvant nu mai vreau sa ii vand, cum pot sa il dau afara si imi dati un model de memoriu daca se poate, multumesc, nu am bani sa ma judec cu el m-am interesat si costa foarte mult , va multumesc
Constructie
Dumies
Detin cota parte la o cale de acces. Celalalt ce detine cota parte la calea de acces a amplasat si construit casa pe calea de acces .Eu am fost nevoit sa ... (vezi toată discuția)