avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de boala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de boala

am iesit la pensie pe caz de boala in 2009 dupa 24 de ani de munca, pensia pe caz de boala a fost in valoare de 455 ron, in 2011 am fost pensionata definit si suma aferenta pensiei a ramas tot aceeiasi ce pot sa fac unde sa ma adresez pt ca nu cred ca este normal dupa 24 de ani de munca sa am aceeiasi pensie ca in momentul in care eram pensionata pe caz de boala.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:10, 14 Iunie 2013
La trecerea de la pensie de invaliditate la cea de limita de varsta,cuantumul pensiei poate sa creasca,sau sa scada.
In cazul in care scade,se va ramane cu pensia in plata(cazul de fata).
Va creste in mod sigur,daca nu s-a beneficiat de stagiu potential.

Parerea mea este ca totul este in regula.

Daca ar fi totusi o greseala,aceasta poate fi numai de la momentul deschiderii drepturilor de pensie de invaliditate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista diferenta de bani intre gradul 3 si gradul 2 de invaliditate ?? anyka49 anyka49 Sunt pensionata din 18.10.2011 pensie de inalidiliate gradul 3 de 439 lei pana in aprilie 05. 04. 2107 , In acest an 2017. 04. 05 mi s-a schimbat gradul de ... (vezi toată discuția)
Legea 263/2010 actualizata in 2014 ralucazarzam ralucazarzam Buna ziua, Sunt pensionata medical (pensie de boala grad 2 ) si as dori sa stiu daca pensia la limita de varsta isi respecta procentul de 40% - mai mare ... (vezi toată discuția)
Pensia de invaliditate silvia59 silvia59 ce implicatii asupra calcului pensiei de limita de varsta poate avea trecerea de la pensia de invaliditate gradul II la pensia de invaliditate gradul ... (vezi toată discuția)