MDP LAWYERS 
	    	Avocat

MDP LAWYERS 
	    	Avocat	    

mediator_comeaga 
	    	Utilizator

mediator_comeaga 
	    	Utilizator	    

ContSters277797 
	    	Utilizator

ContSters277797 
	    	Utilizator	    

mediator_comeaga 
	    	Utilizator

mediator_comeaga 
	    	Utilizator	    

Irina S.	                   

Art. 36 din L:192/2006 prevede ca meditorul nu poate reprezenta sai asista vreuna dintre parti intr-o procedura judiciara ori arbitrala avand ca obiect ... (vezi toată discuția)
	                    Irina S.	                   

Art. 36 din L:192/2006 prevede ca meditorul nu poate reprezenta sai asista vreuna dintre parti intr-o procedura judiciara ori arbitrala avand ca obiect ... (vezi toată discuția)

ContSters277797	                   

Am contactat un mediator si am incheiat un contract de premediere cu acesta. Am convenit asupra datei intalnirii, acesta urmand sa instiinteze cealalta parte. ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters277797	                   

Am contactat un mediator si am incheiat un contract de premediere cu acesta. Am convenit asupra datei intalnirii, acesta urmand sa instiinteze cealalta parte. ... (vezi toată discuția)

irumes	                   

In cazul solicitarii unei medieri cine plateste onorariul mediatorului, solicitantul sau partea cealalta implicata in conflict....sau se plateste ... (vezi toată discuția)
	                    irumes	                   

In cazul solicitarii unei medieri cine plateste onorariul mediatorului, solicitantul sau partea cealalta implicata in conflict....sau se plateste ... (vezi toată discuția)